Milyen indulatszavakat használtok kisgyerekek előtt?
Figyelt kérdés
Sajnos ha valami váratlan kellemetlenség ér, ki szokott csúszni a számon egy-két nyomdafestéket nem tűrő kifejezés. Szeretném magam átszoktatni valami enyhébbre, Ti miket szoktatok használni, amit nem gáz, ha a gyerek elkezd szajkózni máshol?2021. febr. 1. 12:46
31/34 anonim válasza:
Hát ügyesek vagytok,én nem bírom ki és megy a b+ :(( lányom tudja hogy csúnya és sose használja de egyszerűen felrobban az agyam. Én így engedem ki a gőzt. Pedig le kéne szoknom róla.
32/34 anonim válasza:
30-as vagyok, én nem csak kisgyerekek előtt szitkozódom így, hanem egyébként is. Így nem tud kicsúszni akaratlanul is olyan, amit nem akarom, hogy halljanak.
33/34 anonim válasza:
A kutya életbe, basszuskulcs, kutyafáját, a hétszázát, napasztmek :D
Vagy ha eljutok odáig, hogy a kur..., akkor úgy folytatom, hogy a kurblival tekerték régen az autót :D
34/34 anonim válasza:
Én szerencsére nem káromkodok sosem jön a számra.
Na de a férjem. O ha ideges akkor olyan cifra mondatokat használ mintha o lenne Mucsi.
Nem győzök neki szólni, hogy a gyerek eltanulja. Indulatában erre nem figyel.
Szóval, ahogy írta is valaki. Talán jobb, ha itthon hallja mint az oviban/suliban es utána előszeretettel használja mindenhol. Így legalább megtanulja, hogy ez csúnya szó, nem használjuk, maximum itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!