Milyen indulatszavakat használtok kisgyerekek előtt?
Figyelt kérdés
Sajnos ha valami váratlan kellemetlenség ér, ki szokott csúszni a számon egy-két nyomdafestéket nem tűrő kifejezés. Szeretném magam átszoktatni valami enyhébbre, Ti miket szoktatok használni, amit nem gáz, ha a gyerek elkezd szajkózni máshol?2021. febr. 1. 12:46
21/34 anonim válasza:
Nálunk így egy év óránkénti kelés után az “Aludj már, a k**** életbe” a leggyakoribb. Csak altatás közben káromkodok, de akkor borzasztóan.
22/34 anonim válasza:
A macska bajszát!
Banyek!
Bakker!
23/34 anonim válasza:
Fiam, úgy áll a sapkád, mint majomfaszán a stanicli!
Jót kacagott rajta.
24/34 anonim válasza:
Nekem a szüleim a basszuskulcsot mondogatták anno otthon, én pedig azt 8-9 évesen szépen lerövidítettem "bassz_sra"... :D
Vallásos, katolikus iskolába jártam és mikor ezt elkiabáltam egyszer az ebédlőben, az ügyeletes tanárnő az igazgatóig cipelt, hogy én káromkodok. Én meg nagy ártatlan szemekkel ültem ott, hogy én csak annyit mondtam, hogy basszus, semmi csúnyát.
25/34 anonim válasza:
És a basszusban mi a csúnya? Olyan mintha azt mondanád hogy tenor. Vagy bariton. Vagy szoprán.
26/34 anonim válasza:
Zalai kötődésű a család, így nálunk a "rosseb egye meg" egy bevett káromkodás, ami itt pesten nem számít csúnyának így win-win:D
29/34 anonim válasza:
Basszuskulcs! :D
De a barátnőmé tetszik a legjobban, "Te dinnye!" :D
30/34 anonim válasza:
A macska rúgja meg!
A jó ég áldjon meg fiam!
Azta kutya meg a mája!
Rosseb
Ne legyél már sületlen!
A brummogóját!
Vigye el a kánya!
Shimatta! (ez még iskolás koromból maradt, amikor nagyon sok animét néztünk)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!