Milyen indulatszavakat használtok kisgyerekek előtt?
Figyelt kérdés
Sajnos ha valami váratlan kellemetlenség ér, ki szokott csúszni a számon egy-két nyomdafestéket nem tűrő kifejezés. Szeretném magam átszoktatni valami enyhébbre, Ti miket szoktatok használni, amit nem gáz, ha a gyerek elkezd szajkózni máshol?2021. febr. 1. 12:46
1/34 anonim válasza:
Ha valakire mérges vagyok akkor a ló hímtagját kívánom az ánuszába. Régen a klasszikust emlegettem, a gyerek előtt pl. “ló nemiszerve a szomszéd végbelébe”.
2/34 anonim válasza:
Azt a rézfán fütyülő rézangyalát!
Azt a hét-, meg a nyolcszázát!
Menj a pocsolyába!
Apád faszánkót vett!
A lónak a Fa szappan való!
A kutyafaszobor szép!
Szarva van a tehénnek!
A Franz egy német férfi név!
Basszus-áriát fogok hallgatni!
3/34 anonim válasza:
Nekem anno nagyon oda kellett erre figyelnem. :D
- A macska rúgja meg!
4/34 anonim válasza:
Ami jön. Én szeretném megtanítani a káromkodás "helyes" használatára, ne Ödönkétől tanulja meg az oviban. Nem káromkodunk folyamatosan, helyén használjuk ezeket a szavakat.
5/34 anonim válasza:
Nem szoktam káromkodni a gyerek előtt. Amúgy nem is szoktam. Ha mégis sikerül akkor a basszus az a szó amit használok előszeretettel. Most nyolc éves de talán négy éves korában kezdte hazahordani a cifrább kifejezéseket.
6/34 anonim válasza:
Bármit, nem foglalkozok tudatosan ilyennel hogy jaj meg ne halljon egy csúnyaszót. De nem is beszélünk úgy éjjel nappal.
10/34 anonim válasza:
Gyakran elszólom magam..figyelnem kell...
Nem beszélek kifejezetten csúnyán, de indulatból van..
Ha van időm átgondolni..
A macska rúgja meg
A lepke harapna a bokádba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!