Ciki, ha 2 éves kisfiúnak játék babakocsit veszünk?
Tudom, hogy a babakocsi lányos játéknak van elkönyvelne, de amikor a kisfiam 4 éves unokanővérénél vagyunk, imád vele játszatni, sokat tologatja. Ráadásul pár hónap múlva kistestvére születik, aktuális lesz a téma, talán segítene ha ő is tologathatna egy babát/macit/akármit a kis játék kocsijában, mint mi a kistesót?
Amúgy is, ha felnőtt férfiak teljes természetességgel tologatnak igazi babákat igazi babakocsiban, miért ne tologathatnának kisfiúk is játék babakocsit? :) Szerintem ez még abból az időből berögződés, mikor mindent az anyukák csináltak a baba körül, de manapság már az apukák is "babáznak", szóval szerintem nem gáz, ha játékból a kisfiúk is.
Csak annyira lányos játéknak van mégis elkönyvelve... Szerintetek gáz lenne, ciki lenne egy 2 éves kisfiúnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!