2 éves lányotoknak milyen babája van?
turkálóban találta magának...
a baba 52 cm-es újszülötthöz hasonló baba. hazamentünk kimostuk és lemostuk imádja.
pont tegnap kerestem neki egyet a régi rugdalózói közül és egy sapkát abba öltöztettem és együtt aludtak dédelgeti simogatja...
második szülinapjára kap hozzá kiegészitóket meg egy kicsi babakocsit is szeretnénk de csak egy helyen láttam normális áron...
szóval egyébként kopasz baba de van olyanja is ami rongybaba és fonál haja van. nem csinál a hajával semmit úgyértem nem rágja meg v. ilyenek.
a turi sztem jó ötlet mert a játékok kilóra vannak és mi is egy ezresért hoztuk el és ő választotta magának.
Hát az enyém még nem kétéves, de mivel barátnőm lánya két éves, ezért tudok válaszolni:)
Igazából mindegy:D Képzeld...nemrég volt születésnapja a nővérével együtt, aki négy éves és hát olyan ajándékot kellett,hogy kitaláljak, ami mindkettőjüknek jó, egyforma így lett a baba, de mivel nem szeretjük ha több ezerért veszünk a gyerekeinknek ajándékot, így úgy döntöttem,hogy kapnak egy-egy barbi tortát és a babát a két éves is ugyanúgy imádja.Esküszöm,hogy nem szedte szét a lábát, úgy őrizte mint egy kincset:) éééés varrtam mellé egy-egy babát nekik, őket: Szóval rongybaba a legjobb még nekik:)
Nagyon szuper a rongybaba, de én ehez béna vagyok:)
www.minimaxshop.eu ott vettem játékbabakocsit, 2500 volt szuper strapabíró! Hát 2 kínai hajasbabája van de az egyiknek leszakadt a keze mert mindig ott fogja, a másiknak meg nagyon hullik a haja! Na majd egy kopasz babára beruházok, turiban még nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!