Más akinek szintén keveset eszik babája?
12 hónapos, 11 hónaposan 10,43 kg volt.Most, az 1 éves státuszon 10,46 kg...szinte semmit sem hízott, mondjuk kijött 2 foga.De egy ideje már nagy kínlódás a kajálás...alig akar valamit enni!Reggel pl evett pár falat kiflit egy negyed szelet párizsival.Tízóraira egy fél banánt sem evett meg, ebédre semmit, végül kapott a reggeli bundáskenyérből, mert nem akartam éhen letenni.Uzsira szintén kb 2 falat korpás keksz, 5 szem szőlő, a vacsi mondjuk jó volt, 170 ml banános zabpehely....E mellett még szopizik napi 3x, de az már nem igazán tápláló...Ennél sokkal többet evett, mikor még jó volt az étvágya.
Te babád mennyi idős?
Az én kislányom mindig is vékony volt, mindig rossz evő.
Talán-talán mostanában jobb az étvágya, de nem tudom, minek köszönhető.
Korábban nagyon válogatós volt, mostanában több új (számára új) ételt is elfogad, olyat is, amiket korábban nem.
1 évesen 8400 g volt, 2 évesen 12 kg, most 2,5 évesen 12,6 kg. Ez még átlagosnak, jónak is tűnik így, de elég magas, így bőven eloszlik rajta. Most 97 cm.
Én már nem aggódok az evésén, eleget aggódtam. Mostanában szépen eszeget, változatosabban is és ez őhozzá képest egy nagyszerű eredmény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!