Mennyit lehet kérni gyerekvigyázásért, napi szinten óránként? Túl sokat sem és túl keveset sem szeretnék kérni. Gyors válaszokra lenne szükségem.
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 14:06
1/9 anonim válasza:
Mi 500-at fizetünk egy nyugdíjas óvodás dadának.
2/9 A kérdező kommentje:
aha, köszönöm szépen, ilyesmire gondoltam én is.
2009. júl. 15. 14:12
3/9 anonim válasza:
Én tavaj az interneten kerestem baby-syter közvetítőket és ők 600 Ft/óráért tudnak küldeni valakit.
4/9 anonim válasza:
ha egésznap vigyázol. Ha csak pár óra, este, vagy érte is kell menni, akkor 800? 1000 ?
5/9 A kérdező kommentje:
hétfőtől péntekig minden nap 4 órát kellene vigyáznom, de utaznom is kell, igy úgy gondoltam, hogy 500 plusz utazás. nem tudom belemegy-e
2009. júl. 15. 14:21
6/9 anonim válasza:
Első ismét. Ez jó ár szerintem.
Megj.: mi ugyanannyit fizetünk az 1-2 óráért, mint az 5-6 óráért.
7/9 anonim válasza:
Ha kiszámolod 4 órára 2000 ft?Az tök jó!És még az utazás is 500!Az naponta?
8/9 anonim válasza:
De ha valaki alig keres, akkor hogy tudja kifizetni a bébiszittert? Én is számolgattam, hogy ha csak ennyit meg annyit kéne vigyázni, akkor mennyi lenne. Na hát még ha minimálisat is vigyázna, akkor is csőd lenne nálunk.
De amúgy én is olyan 500-at tudnék adni ha kicsit jobban állnánk. Plusz utazás.
Esetleg ha faluban vagytok 400. De majd látod hogy a család mit tud fizetni. Mikor belépsz meglátod! Ha úgy látod inkább kérj kicsit többet, aztán ha látod hogy nem megy, akkor menj lejjebb. De lehet belépsz és fogod látni.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :) Majd meglátom mennyit ajánl . 500 alatt nem éri meg nekem. Az utazás minden nap 500Ft. 3 óra lesz a szittelés . Na holnap megirom mire jutottunk. Legalább a lányomnak is lesz pajtása és az a kislány sem lesz egyedül. A gyerekek szempontjából haszna biztos lesz :)
2009. júl. 16. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!