Mennyit alszik 10 hos babatok? Azok erdekelnenek fokent, akiknek szinten keveset alszik.
Nekem a nagy fiam volt ilyen.Neki ennyi az alvás igénye,kevesebb mint a nagy átlagé.Nincs ezzel semmi baj.Legalább éjszaka alszik és azért ennyi idősen este 8-tól reggel 7-ig....hát irigyellek.A 2 éves fiam még mindig felkel éjjel cicizni 2x tuti.A nagyobbik is 4 éves volt mire áttaludta az éjszakát.
Ennyi idősen ő is 1x aludt és ha már aludt 1 órát akkor örülhettem. Nincs vele semmi gond.Ennyi az alvás igénye.Nem kell erőltetni.Tedd le amikor álmos és ennyi.
Az éjszakai alvásnak pedig örülj.Irigyellek
Szia!
Az én kisfiam most 10 hónapos.
Eddig egyetlen egyszer aludta normálisan végig az éjszakát.
Valamikor hat hónapos korába.Akkor este 8 kor tettük le és reggel 8:30 ig aludt. 9 hónapos kora óta pedig kétszer húsz percet alszik napközbe, ha alszik.Este pedig 9-10 körül alszik el.De 6kor már ébren van. Irigyellek érte,hogy éjszaka ennyit alszik a pici.
Ne aggód azért mert napközbe semmit nem alszik.Neki ennyi alvásigénye van.
Akkor mikor este 8 tól-reggel 8:30 ig aludt,aznap semmit nem aludt,reggel 8:30 tól este 7 ig ébren volt.(6 hónaposan)
Szia, egyszerűen fogadd el, még így is szerencsésnek mondhatod magad az éjszakai alvása miatt. Az én lányom hónapok óta nappal 2x fél órát alszik, éjszaka pedig 8tól kb reggel 7ig, de felébred legalább 3x, hajnalban pedig még cicizik, szóval az éjszakáink elég mozgalmasak.
A védőnőm szerint vannak ilyen babák, ők beérik ennyivel, nem nagyon tudunk mit csinálni.
Koszonom mindenkinek a valaszokat! Megnyugtato, hogy masok is vannak, akiknek nem alszik a babaja eleget... Persze az ejjeleknek orulok, az tenyleg szerencses. Vegulis azert alltam at a napi egy alvasra, mert mar kb 2 honapja csinalta azt, hogy elkezdett fel orakat aludni. Abban remenykedtem, igy talan majd tobbet alszik, de nem...
A gyerekorvos azt mondja, hogy azert aludnia kene napi 13 orat (neha alszik is annyit), de konnyu azt mondani, elvegre nem robotrol van szo, akit beallitok, hogy ettol eddig aludjon... Igyekszem elfogadni, es orulok azoknak a napoknak, amikor azert alszik nappal is tobbet :)
Megegyszer koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!