Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek nagyobb szőrös anyajeggyel született a babája?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem a babám született így, hanem a gyerekkori barátnőm. A bal alkarján, a csuklójától az alkarja feléig húzódott az anyajegy, és vele együtt nőtt. Őt mindig zavarta, mikor már nagyobbacska lányok voltunk, mindig bekötötte. Végül, mikor már volt két gyereke is, úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul. Leszedték neki, valamennyire heges a karja, de nem annyira feltűnő.

Ennyit tudok a témához hozzátenni, nem tudom, tudtam-e a kérdésedre válaszolni végül.

2011. aug. 24. 23:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Szőrös is volt?

De, válaszoltál, köszönöm.

Él, felnőtt, nincs komolyabb betegsége ezek szerint.

Erre vagyok kíváncsi, hogy mennyire fajulhat el egy ilyen elváltozás vagy mi az oka, hogy valaki így születik.

2011. aug. 25. 06:22
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem a bal felkarom alsó felében van kivűl. nekem nem engedte az anyukám h leszedessem pedig egész 18 évig könyörögtem neki, kiskoromban nem vettem fel rövid ujjut és mivel a törzsömhöz szoritottam a karom gerincferdülésem lett, engem nagyon zavart h nekem van ilyenem. de egyszer ugyis leszedetem, most nyáron végig le volt ragasztva. nem lett soha nagyobb, de nekem néha nagyon fáj, ez nemtudom mért van.

19L

2011. aug. 25. 07:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló.

Mekkora?

Babámnak, aki 6 hónapos 3 db 3cm-es szőrös anyajegye van a mellkasán:(

Méretéhez nézve nagyon nagy.

2011. aug. 25. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

3x2cm-es ovális és nekem is szőrös, vidd el bőrgyógyászhoz mi a véleménye, és szerintem plasztikai sebésszel vetesd le! nem csak mert nem esztétikus hanem káros is lehet! sajnálom szegény picit:(

nemtudom h mostanában hogyan távolitják el, de ha kimetszik kérd hogy kapcsozzák, ne pedig varrják, mert a varrat nagyon csunya tud lenni. barátom nyakát végig felvágták, neki kapcsozták és csak egy halvány csik látszik alig észrevehető.

2011. aug. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!