Kis unokám az egyik farpofán egy barna anyajeggyel született.3éves múlt okt. -ben. Azt javasolta az egyik orvos, hogy ezt el kell távolítani. Mikor? Hol?
Sebész távolítja el. Gyakorlatilag bármikor. Helyi érzéstelenítéssel szokták csinálni, kb. 10-15 perc az egész. Egy hét múlva varratszedés és nyoma sem lesz, főleg az ő fiatal bőrén.
Viszont mivel még kicsi a gyerkőc, nem tudom a helyi érzéstelenítés mennyire megoldás, mert ilyenkor még izgágák, nem tudom mennyire bírják mozdulatlanul, főleg orvos keze alatt... vagy habár nem tudom. Ilyen apróságért, meg az altatás felesleges és hülyeség is.
A fiamnak a karján volt, tenyérnyi, 14 évesen levették, a combjáról kellett bőrt a helyére ültetni. Az égésplasztikán csinálták. Az átültetett bőr helye begyulladt, nem gyógyult, csúnyán hegesedett. Egy év múlva állt helyre úgy-ahogy.Megállt a növésben, egy évig nem tornázott.
Nagyon megbántuk. Azt meg mindenképp, hogy novemberben csináltattuk. Ha nagy, mindenképp tavasszal műttessétek, mikor minden növésnek indul, a sebek is jobban gyógyulnak.
Kérjétek ki legalább mégegy orvos véleményét, hogy kell-e,
és érdeklődjetek a kórházról, mert mi utólag tudtuk meg, hogy itt nagyon gyakori az ilyen jellegű elfertőződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!