Anyukák, akik nem huzogattátok a fürdetésnél a kisfiatok kukiján a bőrt, hogyan alakult később?
Figyelt kérdés
Nem lett semmi gond, és a pelus elhagyása után simán ment minden?2010. aug. 15. 22:00
11/11 anonim válasza:
Nekünk sajnos nem ment minden simán. 2 éves koráig mi sem nyultunk hozzá, ugyanis pisilni tudott, és azt olvastam, hogy nagyon sokszor 3-4 éves korra magától megoldódik. Aztán egy vizelettenyésztés pozitiv lett. Majdnem megoperálták refluxxal, mondva, hogy ez a fiúknál nagyon sulyos dolog. A gyerek teljesen egészségesnek látszott, a vizelettenyésztést is a kórházban csináltak meg, amikor tüdőgyulladással voltunk bent. A lényeg az, hogy egy doki javaslatára megműtötték fitymaszűkülettel és aztán 1 évig havonta tenyésztettük a vizeletét. Azóta hál'Istennek nem tért vissza a vizeletfertőzés. Ennek ellenére szerintem nem olyan nagy gond a fitymaszűkület, mint ahogy a mai orvosok mondják. Én sajnálom, hogy meg kellett a fiamat műteni ahhoz, hogy rájöjjenek, hogy nem reflux. A nagyanyáink is szültek és neveltek fiúkat, de ez a húzogatós dolog nem volt nálluk. Mégis egészseges apákat neveltek nekünk. Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!