Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fürdetésnél elég csak felhúzni...

Fürdetésnél elég csak felhúzni a kukit vagy hogyan mossátok meg? Gézlappal esetleg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
kérdezd meg a férjedtől, esetleg be is avat a mikéntjébe.
2011. jan. 1. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
létezik baba fürdető szivacs.mindenhol mosd meg csak a kukin a bőrt ne húzd hátra 1 éves korig.
2011. jan. 1. 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk születésétől javasolja a doki, hogy húzzúk fel a bőrt(ameddig lehet, nem kell erőltetni) és csak langyos vizzel lelocsolom.
2011. jan. 1. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Babám 1,5 éves,sose húztam hátra neki,fürdésnél is csak simán a kezemmel lemosom,nem húzgálom! Nem szabad húzgálni!
2011. jan. 1. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem huzogatod, akkor meg fitymaszűkülete lesz, amellett hogy jól begombásodik alatta, következésképp körülmetélés. Ezt akarod?
2011. jan. 1. 16:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem a férjemre vagyok kiváncsi, hanem a kisgyerekemre, kedves első, hogy akinek 2 év körül van a kisfia, az hogyan csinálja.
2011. jan. 1. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad húzgálni! Pont a tépegetéstől lesz fitymaszűkülete. Sosem húzkodtam, 3 éves korára magától feljött szépen, teljesen.
2011. jan. 1. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Két fiam van. Az elsővel urulógusnál voltunk, mert nem ment hátra a bőr, a háziorvos meg mondta, hogy 1 évesen elkell kezdeni. A szakorvos azt mondta semmi, gond, ráér még. 1 év múlva csak félig ment hátra, mindig fürdésnél óvatosan néztük, ameddig ment, vízzel lemostuk, ennyi. 3 évesen még mindig csak félig megy, de azt mondta az urulógus ráér még, nem gond.

A kicsinek 15 hónapig meg se próbáltuk húzogatni, aztán egyszer csak néztük, hogy neki lehet e, éa az első alkalommal félig hátra ment, 1 hét múlva teljesen fölmegy a bőr. Semmi gombaát nem kapott meg meg ilyeneket. Az urulógus már táncsak tudja hogy kell csinálni, mi rá hallgattunk :)

Egyébként konkrétan a kérdésre válaszolva simán vízzel fürdés közben leöblíted, a fürdetős víz lehozza az alárakódott dolgokat. Semmi különleges bánásmód nem kell.

2011. jan. 1. 17:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem az apját, mert nálunk vele fürdik az esetek 99%-ában. Én cak lemosom a tussal, az apja is. 2 éves kora körül kell óvatosan visszahúzni a bőrt a gyerekorvosunk szerint.
2011. jan. 1. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:
16:55-ös! Te mekkora észlény vagy! Ezt te kitől hallottad? Vagy a saját agyszüleményed?!
2011. jan. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!