Anyukák, akik nem huzogattátok a fürdetésnél a kisfiatok kukiján a bőrt, hogyan alakult később?
Én ugyan húzogattam,de így sem ment simán.
A nagyobbik fiamnak nagyon le volt tapadva,hosszú ideig krémeztük,meg vazelinnel próbáltuk,meg amit még a doki adott.A végén urológus szakította fel. Az pokoli volt.
A kicsinek is le volt tapadva,de nála elég volt a kenőcs,pár hét után már teljesen hátra lehetett húzni a bőrt.
Szerintem fürdésnél húzd hátra néhányszor,nehogy később gond legyen belőle.Nem feltétlenül a pelus elhagyása után lehet gond,hanem majd később.
szia
nekünk azt mondta a doki, h 1 éves koráig ne nyúljunk hozzá.Amikor már lehetett volna akkor meg hiába próbáltam mindenféle kenőccsel meg apránként egyszerűen nem jött neki minimálisan sem hátrébb.Nekünk annyira szűk volt, h csak a pisinyílás látszott.Szóval a pelus elhagyás után mikor 4 éves lett akkor egyszer csak begyulladt és fájt neki,addig nem volt semmi ilyen gond vele, soha nem fájt. Orvoshoz került aki mihamarabb javasolta a fitymaszűkület miatti műtétet.3 hét múlva meglett és azóta már ilyen gond nincs vele.Sajnos nekünk nem ment simán hanem kellett ez a műtét:( Most megint kisfiút várok és hát nagyon remélem nem lesz ez még egyszer!
Szia!
A fiamnak is le volt tapadva, de mi 3 éves koráig nem nyúltunk hozzá a doktornő tanácsára.Utánna krémet kaptunk és pár nap múlva minden okés volt, azóta sincsen semmi gond vele. A rendszeres tisztítása mindennapi kötelező feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!