21/27 anonim válasza:
Sok konkrétan kövér a gyereked .
22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó na na na.
2021. jan. 18. 08:42
23/27 anonim válasza:
Kicsit jobban oda kéne figyelni a táplálkozásra, 8 évesen mindenki 2x kg volt az osztályban. Kivéve azt a srácot akinek utána végig kellett fogyókúráznia a felső tagozatot (már magától csinálta...) .
24/27 anonim válasza:
-8 évesen 29 kg voltam, de csak 129 cm.
-145 cm-sen 38 kg voltam. (10 évesen)
-A másik legközelebbi feljegyzett adat meg 151 cm és 47 kg (11 évesen)
Mondjuk az is megemlítendő, hogy 8 éves koromtól nő a mellem. Ha meg elkezd a gyerek nőiesedni, akkor már más az ideális magasság-súly arány.
Ha megáll előtted és nem tűnik kövérnek, akkor jó az a 40 kg.
(Leüléskor a hurkákat nem számoljuk, mert az nekem is van, pedig 50 kg vagyok 156 cm-hez 19 évesen)
25/27 anonim válasza:
Á, dehogy. Csak vagy 10 kiló háj lehet rajta.
26/27 anonim válasza:
Nem olyan vészes ahogy nől nem fog látszani. Én 9 évesen 57 kg voltam most meg 17 és 52 kg.. Xdd
27/27 anonim válasza:
Relatív, előző... sok felnőtt nő (egyes férfiak is) csak 40-50 kiló tömegűek...
Kérdező, a testtömegindexre utalt már valaki, az mérvadóbb, mint a szélső esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!