Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.8 éves lányom miért cumizik...

2.8 éves lányom miért cumizik a házban?

Figyelt kérdés

1 éves korába után kezdett cumizni a lányom,mikor kivittem télen a levegőre, bedugtam a szájába, hogy ne fújjon ele a szél, tudom hiba volt. Azóta cumizik. Kinn, vagy ha elmegyünk valahova, nem veszi a szjába, de csak azéert mert megijesztettem, hogy jön a sas és elviszi. Azóta a teraszban leteszi, de amint beérünk a szájába veszi és ordít visít ha elveszem tőle. Szeretném ha leszokna, de nem akarom ezzel terrorizálni. Már arra gondotam, hogy valami lelki dolog állhat a háttérbe, de nem találom a magyarázatot, jól elünk, sokat vagyunk együtt, egyke....nincs féltékenység stb.

Adjatok tanácsot!

2014. jún. 2. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:

mennyi idős? 2,5 éves?

a gyerekek nagy többsége cumizik, mert megnyugtatja őket :) gondolod, hogy akkor a 2 évesek 85-90%-a lelkibeteg?

hagyd békén azt a gyereket, majd szép fokozatosan leszokik a nappali cumizásról aztán az éjszakairól is.

nem is értem, hogy aki ennyire nem bírja elviselni, az minek szoktatja rá? hisz azért 1 évesen már elég nagy volt ahhoz, hogy ne kelljen cumi a szájába egy kis szél miatt :D

2014. jún. 2. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is megy a cumizás, de csak alvásnál.Fogzáskor többnyire szétrágja őket, így eldöntöttem nem kap.Fél 1től 2ig, sírt a cumi után.Rohanhattam cumit venni :)Én arra gondoltam, majd egy délutáni alvás előtt nem találjuk a cumit, majd keressük mindenhol, de végül cumi nélkül megy aludni ez a A verzió, a B oda adjuk majd valakinek, mert annak nagyobb szüksége lesz a cumira......gondolom egyik sem fog beválni :)de3 vannak még ötleteim.Nem hinném, hogy lelki dolog...
2014. jún. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!