11/27 anonim válasza:
Az én 8 éves lányom a tiednél alacsonyabb 10 centivel, de csak 27 kg. A 40 kg szerintem rengeteg. Sportoljon valamit, az karbantarja.
12/27 A kérdező kommentje:
Ház az lesz. Nem szeretném ha bármi baja legyen.
2021. jan. 17. 19:22
13/27 anonim válasza:
Sok szerintem. Most kezdjen el sportolni mielőtt nagyon elhízna
14/27 anonim válasza:
Az én 8 évesem 25 kiló és kb. átlagos alkat. Sok barátja, osztálytársa vékonyabb, mint ő.
15/27 anonim válasza:
Én 10 évesen voltam 42 kiló, és bizony elég duci voltam. Ha abból indulok ki, akkor sok, de persze ehhez látni kellene.
17/27 anonim válasza:
Azért az azlagos felnott no 165 centi és ehhez az 55 kg ami kb ideális, szóval kemény túlzás, hogy felnott lenne 40 kiló.
18/27 anonim válasza:
Hát én el tudom képzelni hogy esetleg nem olyan sok az.156cm és 42-43kg úgy néztem ki mint egy anorexiás, mindenhol kiállt belőlem a csont.
20/27 anonim válasza:
19 Nem tom.Kövér voltam gyerekként.42-43kg voltam hetedikben az tuti, mert arra konkrétan emlékszem és utána kezdtem ,,megnyúlni":) és 30 éves koromig, az első terhességemig én egy dekát se híztam.
Viszont érdemes amellett, hogy szörnyülködünk esetleg elvinni a gyereket pld endokrinológushoz is, mert ismerősöm 7 éves gyereke pld 47kg (cm nem tudok, de nálam alacsonyabb)és kiderült hogy azért mert pajzsmirigy problémája van.Ezért is jöttem vissza írni.Szóval érdemes ránézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!