Lehet,hogy kamaszodik a kisfiam?
Figyelt kérdés
6,5 éves a fiam,első osztályos. Egy ideje észre vettem,hogy fura szaggal jön a suliból,de mindig azt hittem,le ette magát,de nem ez a hónalja. Elég erősen érződik nála. Elkezdte érdekelni a szexualitás is,ő kérdezett rá,hogy s mint a dologgal,köpni nyelni nem tudtam.. Sokat "lázad" is,szóval szerintem serdülni kezd,de nem túl korai ez még??2021. jan. 12. 16:48
1/10 anonim válasza:
De, korai. A kiskamasz kor 10-11 éves korban kezdődik. Az igazi kamaszkor meg 14-15 éves korban.
Én megemlíteném a gyerekorvosnak a dolgot.
Ha kislány lenne, egyértelmű lenne, nem? Ha 6.5 évesen elkezdene menstruálni..
3/10 anonim válasza:
Egy 6 éves biztos hogy nem kamaszodik. Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam
4/10 anonim válasza:
Van olyan, hogy beindul. De akkor az valamilyen betegség miatt következik be.
Vidd orvoshoz!!!
6/10 anonim válasza:
Fiúknál 9-10 éves kor alatt kóros!
7/10 anonim válasza:
Hiába röhögitek ki a kérdezőt, létezik ilyen rendellenesség, amikor túl hamar indul be a pubertás. Én egy kislányról hallottam, aki 5-6 évesen kezdett menstruálni, és már melle is volt. Ritka, és sajnos nem játék, komoly következményei lehetnek.
Amit leírtál, még nem biztos, hogy az, de szerintem említsd meg orvosnak.
8/10 anonim válasza:
1,4,5,6 válaszoló vagyok. Én nem röhögtem ki!
9/10 anonim válasza:
#8 Egy szóval nem mondtan, hogy rád értettem, akinek nem inge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!