Ha nappal ugrál egy gyerek az otthonában, az nagyon zavaró egy szomszédnak?
Nem túl korán és este 8 után már tuti nem.
Ezen kívül van, hogy leejt valamit.
Zavarónak zavaró lehet, de akinek teljes csend kell az költözzön házba, tanyára, erdő közepére.
Engem a belvárosban pl zavart a forgalom zaja. Nem is lakok már belvárosban.
Amikor még otthon éltem, ugatókórus volt az utcába, amibe persze a mi kutyánk is aktívan beszállt. Valaki feltétlen szükségét érezte, hogy elkezdje megmérgezni a kutyákat parizerbe tekert méreggel.
Máshol bulizó fiatalok, vagy valaki aki simán egész nap hangosan hallgat zenét, itt lakik most szemben egy koma akinek valami régi klasszikusan szép chopperje van, és hajnali 6kor indul útnak.
El kell viselni a körülöttünk lévő embereket, alkalmazkodni, ha meg nagyon zavar valakit valami, akkor a maga szintjén (tehát nem kutyákat mérgezve) tennu ellene pl szigetelni, füldugót hasznalni éjszaka, munka közben is lehet egyébként, ha szabalytsértenek akkor meg szólni.
Én laktam picivel több, mint fél évet lakóparkban.
Engem nem zavart egyáltalán. Napközben rendszeresen szaladgált felettünk 2 kisgyerek. Eleinte furcsa volt(akkor sem mondhatnám, hogy zavart), később már szinte észre sem vettem.
23/N
Hát én ha kifejezetten ugrál, akkor rászólok. Nagyon rendes az alsó szomszédunk, de azért ne ugráljon felette a gyerekem.
Ha szaladva megy egyik szobából a másikba, azért nem szólok neki, de ha folyamatosan futkározna, azt sem engedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!