Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tíz éves gyerek és okostelefon?

Tíz éves gyerek és okostelefon?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? A lányom összes osztálytársának van már. Arra gondoltam, hogy vennék neki egy iPhone 8 plus-t. Mire figyeljék oda? Pl.: biztos, hogy lesz szűrő a böngészőjén és a beszélgetésein.
2020. nov. 29. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha tudja használni,akkor nyugodtan.
2020. nov. 29. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Milyen szűrő programot lehet használni a messengeren vagy a viberen ? Szerintem felkell világosítani az internet veszélyeiről . Aztán véletlenszerűen néha ránézni kikkel beszél és megnézni kiket követ . Másik lekorlátozni mennyit használhatja a telefont.
2020. nov. 29. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Felkell világosítani mit lehet és mit nem.

Többször ellenőrizni a telefont

2020. nov. 29. 20:55
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Legyen törésbiztos...
2020. nov. 29. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Szüksége van a 10 évesnek egy 200 ezres telefonra gondolom, jó cipője meg ruhái vannak, és egészséges mint a makkom.
2020. nov. 29. 21:05
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Azert az eros hogy egy 10eves kislanynak egy ugyanolyan telefont vesznek, mint ami nekem van 21 evesen. Persze ez nem rosszindulat meg semmi, par csalad biztos elvan eresztve kemenyen anyagilag, hogy ez nem gond. De ha nekem lenne egy gyerekem es meg penzem is venni, akkor sem vennek neki egy ilyen kaliberu telefont. Ha mar apple kell neki en biztos lentebb nezelodnek, 6s,7+. De egy 10evesnek ez is eros😅 azert mert a tobbinek van..

Mikor en voltam 10eves orultem ha apam nekem adta a regi nyomogombos sony ericcson telojat😆 de jo kis telefon volt az.

2020. nov. 29. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

6/

Haggyad mánn, az zosztályfőnöknek is látnia kell mit kapott a kis Dzsenifer a názáreti örök és eggyigaz jézus krisztus urunktól.

2020. nov. 29. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Miért ne kaphatna jó telefont.

Fiam 9,5 már régóta van okos telefonja, mobilnete csak 1 éve. Social médiát nem használja. Youtubeon hallgat zenét, illetve online játszik a barátaival.

2020. nov. 29. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
A Youtube is Social media, de nem lényeg...
2020. nov. 29. 21:31
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
A youtube egy videomegosztó, de nem baj. És nem idióta vloggereket néz. Zenét hallgat, mert a zene a mindene.
2020. nov. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!