Tíz éves gyerek és okostelefon?
Felkell világosítani mit lehet és mit nem.
Többször ellenőrizni a telefont
Azert az eros hogy egy 10eves kislanynak egy ugyanolyan telefont vesznek, mint ami nekem van 21 evesen. Persze ez nem rosszindulat meg semmi, par csalad biztos elvan eresztve kemenyen anyagilag, hogy ez nem gond. De ha nekem lenne egy gyerekem es meg penzem is venni, akkor sem vennek neki egy ilyen kaliberu telefont. Ha mar apple kell neki en biztos lentebb nezelodnek, 6s,7+. De egy 10evesnek ez is eros😅 azert mert a tobbinek van..
Mikor en voltam 10eves orultem ha apam nekem adta a regi nyomogombos sony ericcson telojat😆 de jo kis telefon volt az.
6/
Haggyad mánn, az zosztályfőnöknek is látnia kell mit kapott a kis Dzsenifer a názáreti örök és eggyigaz jézus krisztus urunktól.
Miért ne kaphatna jó telefont.
Fiam 9,5 már régóta van okos telefonja, mobilnete csak 1 éve. Social médiát nem használja. Youtubeon hallgat zenét, illetve online játszik a barátaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!