Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kütyü használat helyett,...

Kütyü használat helyett, mivel tudja manapság lefoglalni magát egy 10-12 év körüli gyerek?

Figyelt kérdés

2018. okt. 2. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Bent: lego, rajz, kézműveskedés (ha szereti), olvasás, szülőkkel/barátokkal be beszélgetés, házimunka.

Kint: bicikli, foci, roller, bandázás, kiràndulás.

2018. okt. 2. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
olvasás, sport, társasjáték, makett, lego, kisállattartás, kreatív tevékenységek.
2018. okt. 2. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Halloween, karacsonyi dekoraciok keszitese, sutes, hazimunka. Mivel mint irtam h jon a halloween es egy csomoan rendeznek jelmezbalt, megtervezheti a jelmezet is. Ha lany, megtanitanam salat, sapkat kotni, himezni. Ruhat ruhafestekkel festeni (mintakat, szovegeket) is nagyon szeret az ilyen koru rokonom. Festes, rajzolas.
2018. okt. 2. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A 11 évesem igaz, nagy kütyüs, de ha nem azzal van elfoglalva, akkor rengeteget olvas és imád társasozni. Mondjuk a társassal nem magát foglalja el, hiszen ahhoz többen kellenek :) Ja, meg újabban szeret rejtvényt fejteni, sudokuzni is. És bár ő már csak úgy egyedül le nem ülne építőkockázni, de a két éves öccsének szívesen épít akár órákon át is.
2018. okt. 3. 23:48
 5/5 Röcsögei Péter ***** válasza:
68%
Nekem "sajnos" pár kidobott rádió meg magnó került a kezembe 10 éves korom körül, akkor kezdett érdekelni az elektronika. Barátaim a béna sporttehetségem miatt nem voltak, sok üres időm volt megtanulni kütyüket építeni kacatokból, otthon, egyedül, nyáron. Ma is antiszociális vagyok, és nincs közös beszédtémám legtöbbször senkivel. Inkább facebookozzon csak.
2018. okt. 4. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!