Egy bölcső a hálóba érdemes lenne?
Nagyon tetszenek az ilyesmi bölcsők:
A calád szerint nem érdemes, úgyis a kiságyban fog aludni, de szerintem a mi szobánkba lehetne venni egyet, mert hát nem a babaszobában leszek egész nap, viszont egyedül leszek vele, és bizonyára nem a kezemben lesz egész nap. Szerintem nem ártana, de nagyon lehurrogtak, hogy csak fölösleges pénzkidobás, úgyse fogjuk használni.
Még annyit, hogy nem egy gyereket tervezünk, ha jó állapotú marad a kiságy, babakocsi stb, a kistesók megöröklik.
Nekünk pont ilyen volt.
Ha egyszintes lakásban éltek akkor mindenképpen érdemes ezt megvenni. Mi az elsö gyereknél lakásban laktunk volt gyerekszoba +háló+nappali.
De az elsö 2 hónapban ott aludt mellettünk a bölcsöben a hálószobában. Nappal meg fogtam és kitoltam a bölcsöt a nappaliba és ott voltunk... Nagyon praktikus volt.
Èn nagyon szerettem volna ha elsö perctöl kezdve a szobájában alszik, de képtelen voltam betenni oda egyedül. Akkor került a szobájába mikor 2 hósan elkezdte átalaudni az éjszakákat...
A második gyereknél már házban laktunk, és a hálók az emeleten voltak. Ott a hálóba egy ágymellé szerelhetö ágyat választottunk, és ott volt 3 hónapot a kicsi.
első időkben nekünk is volt az ágy mellett egy bölcső, abban volt a kicsi, ha felkelt éjjel, könnyebb volt sokkal, aztán volt, hogy csak felriadt, megsimiztem a hátát és aludt is tovább, fel sem ébredtem teljesen.
Ha te úgy érzed, kell, és belefér, vedd meg.
Én sem vennék, tényleg nem lehet kihasználni, elég drága. Vegyél inkább adamo hintát vagy annak utánzatát. Mondjuk abba nem fogod egész éjszaka altatni, de ahogy kiveszem a szavaidból a bőlcsősben sem altatnád, mert van kiságya.
Az adamo hintát 3 éves korig lehet használni, van amihez rúgó is van, az még jobb. Nagyon jó fejlesztő hatású. Mi vettünk, de még a baba a pocakban van :)
Köszönöm a válaszokat!
Hintát is fog kapni a kicsi mindenképp, és természetesen egyikbe sem fogom éjszakára letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!