Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tesztek ha nagyon álmos a...

Mit tesztek ha nagyon álmos a gyereketek?

Figyelt kérdés
Úgy értem amikor elutaztok pl és már nagyon fáradt, akkor hogyan "tartjátok ébren?"Vagy elalszik az autóban akkor hogyan viszitek be a lakásba??Nem kell fel nem lesz nyűgös?Illetve még egy kérdés:ha látjátok hogy alszik a gyerkőcötök akkor mi jár a fejetekben?Úgy értem, hogy milyen aranyos, édes az életetek értelme?:D lehet hülye kérdés

2020. nov. 23. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Te valami fétises pedofil vagy?
2020. nov. 23. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy elaludt a kocsiban. A karomban bevittem, ha felébredt felébredt nem csinálok belőle ügyet. De többnyire lehámozom róla a ruhát és lefektetem, visszaalszik.
2020. nov. 23. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Hs mindjárt megérkezünk valahova, akkor beszélek hozzá.. kisebbet meg hagyom.. nála mindegy, hogy akkor kel.. azonnal cuki.

Amúgy hagyom aludni őket.

Beviszem, leteszem..

Ennyi.

A nagy van hogy byűgös, mert nem felébred.. ennyi..

Kocsiban nem nézegetem alvás közben.

Amúgy minden gyerek az úgy..

2020. nov. 23. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha lehet úgy szervezni az autózást akkor főleg dél-1 fele indulunk, így van esély arra, hogy elalszik(amúgy nem alszik délután) és akkor mondjuk este vissza úton kis energiabefektetéssel ébren lehet tartani.Ha el akar aludni, akkor meg úgyis elalszik, akármit csinálunk.Ha elaludt legkésőbb akkor mikor megpróbáljuk kivenni az autóból megébred.Legtöbbször nem nyűgös ilyenkor sem, csak látszik hogy nem tudja mi is van most:) Mire átöltöztetem pizsibe addigra megébred és valamennyit csúszik az esti alvás.

Én főleg egy -egy nagyon nyögve nyelős nap után szoktam álmában a békés pofiját jobban nézegetni, hogy milyen kis izé volt egész nap, aztán mennyire szép és tökéletes, függetlenül attól hogy kibírhatatlan néha:D:D

2020. nov. 24. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi minden kiruccanást úgy tervezünk, hogy tudjon a lányunk aludni.

4.5 éves, de idegrendszeri éretlensége van.

Szóval nem ébresztjük fel, mert muszáj aludnia.

Ha felébresztenénk, csak sírna egész délután. Annakmeg nincs értelme.

2020. nov. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!