Mit tesztek, ha nem alszik a gyereketek a bölcsiben?
Ott vagy, mikor a gondozónők altatják őket?
Lehet, hogy fura még neki a környezet, ezért megy nehezen az elalvás. Ha majd megszokja a bölcsit, el fog aludni. Otthon mondd el neki, hogy a bölcsiben fog aludni, színezd ki kicsit, milyen jó is lesz ott! A gondozónő tudni fogja, hogy mit tegyen, hogy altassa el kíméletesen, hisz ez a hivatása.
a fiam itthon egyedül alszik el délben is és este is.csak leteszem a kiságyba,és kijövök.
a bölcsiben egyelőre elég nehezen alszik el.szokatlan a zaj,a sok gyerek a fény,az ágy.és persze az,hogy nem én fektetem le.nálunk az anyuka nem altatja a gyereket,a gondozónők csinálják.a mi gondozónénink, nagyon normális,fiam nagyon szereti.a bölcsiben úgy alszik el,hogy melléfekszik a gondozónéni.nem akartam elhinni,amikor meghallottam,hogy egy "idegen " ember melléfekszik,hogy el tudjon aludni a gyerekem.le a kalappal előttük!!!!szóval ez majd fog változni,két hét nagyon kevés.remélem hamarosan szépen elalszik egyedül.
Ilyent nem is hallottam,h anyuka altatja a bölcsibe a gyermeket.Még beszoktatás alatt se.
Nálunk is,ha kell a kisgyermek mellé fekszik,vagy átöleli,szeretgeti ha nem tud elaludni.
Beszoktatás után 1 héttel már simán elaludt a gyermekem.
Altatáskor is csak kint ültek a szülők(gyermekek nem tudták) és ha gond lett volna,csak akkor szóltak volna ki.
Lehetett hallani h páran pityeregtek,beszéltek,de kb.15 perc alatt minden gyerköc elaludt. Meg is mutatták,olyan édesen aludtak.Meg lehetett őket lesni.:o)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!