Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet ebből kikecmeregni?

Hogy lehet ebből kikecmeregni?

Figyelt kérdés
17 hónapossal vagyok itthon. Csak én, max. apa. Nincsenek közelben nagyszülők. Nem csinálok sajnos mást. Nincsenek egyéb ügyeim, nem tanulok, nem vállalkozom, de nem is tudnék, az egész napomat leköti a gyerek. Teljesen beszűkült elmeállapotban létezem, nap végére kikészülök a sok necsináldtól, attól, hogy folyamatosan úgy kell tegyek mindent, hogy a másik szemem a gyereken van, mikor miről esik le stb. Feszültség a köbön. Persze, ez normális, tudom, és nem is arra várok ötleteket, hogy csináljam jobban a gyereknevelést, mert egyrészt a lakást sem tudom balesetmentesíteni, segítséget se tudok hívni, ha elalszik a gyerek, most mondom, akkor nem lehet megváltani a világot, mert akkor regenerálódik az agyam. Egyszerűen egy taposómalom ez a gyereknevelés, egy sziszifuszi lét, sokszor az elmém teljesítőképességét meghaladja az, hogy etetés van mindig, utána takarítás, itthoni munka, háztartás, etetés, etetőszékpucoválás, az etetőszék alatt takarítás, porszívózás, necsináld, necsináld, necsináld, necsináld. Délután négyre totál depressziós leszek.
2020. nov. 27. 17:20
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Az, hogy ki merem jelenteni, hogy nekem megterhelő az az egyensúlytalanság, amit a gyereknevelés, a kisgyerekes lét hozott az életembe, már látom, azt a konklúziót hozza magával, hogy rossz anya vagyok. Önző vagyok, elismerem, nincs bennem kellő alázat, de rossz anya nem vagyok. Az ötletek, hogy fussak, biciklizzem a gyerekkel, nem fognak ebből az egyensúlytalanságból kibillenteni. És nem az esti "kolbász" kell, hanem az, hogy a férjemmel legyek, hogy kicsit visszakapjam az egyensúlyt. Most én is levonhatnám a következtetést, hogy ha valakinek "esti kolbászt" jelent egy egészséges párkapcsolat, ahol van szerelem és szexualitás, akkor ott meg a férjet kellene örökbe adni.
2020. nov. 29. 13:26
 32/34 anonim ***** válasza:
28%

De hat minden este együtt vagytok! Hogy nem elég?

Mindenki adott mar csomó ötletet, hogy kecmeregj ki ebből, de neked semmi sem jó!

Megis mit varsz akkor tolunk!

Riiijunk egyutt?

2020. nov. 29. 13:33
 33/34 A kérdező kommentje:

Aki nem volt ilyen állapotban, mert nem készült ki a kisgyermekes létből, az nem fog tudni érdemben ötletelni. De nem is kell, a kérdésem kiáltás volt a pusztába, hogy meghallja más is, aki így érez, érzett. A csomó ötlet kissé túlzás, de attól még, hogy nem fogadom meg, szar anya vagyok, és örökbe kell adnom a gyerekem. Vágesz. A tounge drum amúgy jópofa, ha nagyobb lesz a lányom, veszek, mert nyilván most én magam nem tudnék vele játszani, ő meg kicsi hozzá, hogy érdemben használhassa.

Az, mert minden este együtt vagyok a férjemmel, az miért kellene elég legyen? Az élet nem csak gyerekből meg szexből áll.

2020. nov. 29. 13:46
 34/34 anonim ***** válasza:
Babyszitter, csaladi bolcsi, bolcsi akkor a megoldas.
2020. nov. 29. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!