Nem tudom hogy hathatok a gyerekemre. Egyszerűen nem lehet nevelni, mert semminek nincs foganatja, nem lesz semmi úgy ahogy kérjük. Valaki járt hasonló cipőben?
Lehet féltékeny a kistestvére.
Próbálj valami programot, csak kettőtöknek.
Amikor nem kell anyán osztozni.
Lehet többet ér mint bármilyen bünti.
Na ezért nem lesz nekem gyerekem.
Honnan tudod, hogy nincs mentális problémája? Majd a gyerekpszichologus megmondja.
En egy angol dadusos sorozatból lestem el annyi perc sarokba allitas ahany eves ott kell ulnie addig. Eloszor rengetegszer kell ujrakezdeni visszarakni de megertik vegul. Nalunk mukodik. De csak 2 éves! Szoval lehet fogalmam sincs mi var ram 3 ev mulva. Meg a kovetkezetesseg segit amit mondok az ugy van mindig.
Ha vmit meg jol csinal akkor megdicserem milyen ugyes es sok figyelmet is kap. Sok friss levegő.
Próbáld az ő szemszögéből nézni.
Egész álló nap tiltanak, kernek, szabalyoznak, fegyelmeznek, utasitanak,magyaráznak.
Nagyon frusztráló, valószínűleg ugy érzi semmi se jo amit csinal, nem tud megfelelni nektek.
Gondold át valóban szükséges korlátokat próbálsz - e felállitani vagy már szükségtelen dolgok miatt is rászólsz?
Próbáld csokkenteni ezeket.. Dicsérj ha jót tesz, helyesen viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!