Nemsokára 2 éves kisgyermekem szinte állandóan enne, hagyjam vagy ne? Nálatok volt hasonló?
Enyém jövő hónapban lesz 2. És sokszor csinál hasonlót. De mondjuk ő soha nem eszik tejszeletet. Szerintem ne is legyen ilyen otthon. De mondjuk te tudod. Én ilyenkor mindig valami gyümölcsöt adok neki vagy natúr görög joghurtot
Én mindig adok neki amikor olyan napja van, hogy állandóan enne.
Reggelizett 200ml tápszert és egy fél kiflit. Tízórait nem akartál adni neki?
Ezután kunyerált és kapott egy tejszeletet később három mandarint (11-kor), és 13.43-kor azt írod, hogy alszik. Mikor ebédelt???
Reggelizesd meg 7-kor, a kifli mellé (vagy helyette) adj valami magasabb rosttartalmú, lassan felszívódó szénhidrátot is, illetve zöldséget. Fél 10 körül kapjon tízórait, délben ebédet, levest, főzeléket feltéttel, gyümölcsöt, délután uzsonnát, és 7 óra tájban vacsorát.
Viszont ne kapjon "amit csak akar és ahányszor akar" mert a tejszelet, Túrórudi, édes tejtermékek ás egyéb nasik egy kisgyereknek is pont eléggé csábítóak ahhoz, hogy bármikor a szükségesnél és hasznosnál jóval többet meg tudjon enni belőlük.
7es válaszolóval értek egyet. Ha 2x alszik még egy nap, akkor is kellett volna még 1 normális étkezés alvásig.
Ha csak 1x alszik nappal, akkor meg legyen alvás előtt reggeli, tízórai, ebéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!