Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.8 hetes terhes vagyok. A...

Boszymami kérdése:

Kb.8 hetes terhes vagyok. A nődokim Urogestan tablettát írt fel, mert volt egy vérzésem. Nagyon fáradt és rosszkedvű vagyok, szinte állandóan. Volt valakinek hasonló tapasztalata eme gyógyszer szedésekor?

Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 14:12
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
A terhességtől van nem a gyógyszertől.
2019. jún. 6. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
A terhesség okozza nem a gyógyszer.
2019. jún. 6. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozott ilyet, az utrogestan csak a testedre hat, a lelkiállapotodra nem.
2019. jún. 6. 14:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Van egy 21 hónapos kisfiam.....vele nem voltak ilyen tüneteim, azért gondoltam, hogy a gyógyszertől lehet.
2019. jún. 6. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
18 hós fiam van és ugyan ezt érzem magam mint amit leírtál. De én nem szedek semmit. Az elsővel nem éreztem ezt (a férjem azt mondta, hogy de, csak akkor volt magamra idő, akkor pihentem amikor én akartam stb). Múló állapot tarts ki és a lehetőségeihez mérten pihenj többet
2019. jún. 6. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:

3*2 Utrogestant kell szednem mióta megtudtam hogy babát várok, a 12.hetig, jelenleg 11 hetes vagyok, nem vagyok fáradt tőle. Így én is azt gondolom inkább maga a várandósság okozza a fáradtságot.

Az hogy az előző terhességednél nem volt ilyen attól még most lehet. Minden terhesség más

2019. jún. 6. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én amikor szájon át szedtem az utrot, nagyon rosszul voltam tőle... Szédültem, fájt a fejem. Amikor átváltottam hüvelyire, semmi bajom se volt.
2019. jún. 6. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál.....ő is azt mondta, hogy nem a gyógyszertől....s terhesség más állapot, ez most ilyen....ne küzdjek ellene, pihenjek amennyit tudok.
2019. jún. 7. 06:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Hormonok...lesz ez még rosszabb is 😀 Én a 20. hétben járok de van, hogy teljes letargia jön rám csak úgy, következő percben meg kicsattanok az örömtől. Én is használtam az utrot 12. hétig de nem okozott ilyen hangulatingadozásokat.
2019. jún. 7. 07:55
 10/10 Atina2018 ***** válasza:
3*2-t szedek én is, napi 2* kell 1 órát aludnom, állandóan fáradt vagyok és a melegről be is beszéljek, amint 25 fok felé megy a hőmérséklet,végem van, ájuldozok! Az összes létező terhestübetet produkálom, de ez van. 2,5 évet vártam a babára, nem érdekel a szenvedés!
2019. jún. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!