Nemsokára 2 éves kisgyermekem szinte állandóan enne, hagyjam vagy ne? Nálatok volt hasonló?
Szerintem ez nem sok, hanem kevés.
Az én fiam kimondottan rossz evő volt, de ennél többet evett a déli alvásig.
Kicsit erőltetném a szilárd reggelit, gondolom gyorsan megissza a tejet, ezért nem bír enni. Én előbbre hoznám az ebédjét és inkább kihagynám a klasszikus tízórait, max gyümölcs.
Ha felkel, tudna uzsonnázni, este pedig rendesen vacsorázni.
Amikor a lányon elhagyta a reggeli tehén tejet kB 4 hónapja (akkor volt 23) utána kezdett el rendesen reggelizni. Most is kap tejet de már nem cumisüvegből hanem pohárból ossza. Így jóval kevesebbet és normálisan eszik. Ha jól bereggelizik 8 körül van, hogy nem is akar tizoraizni. 12 előtt ebéd ami szintén jó normális adag. Déltől alszik. 3 negyed 4 körül uzsonna és 6 fel 7 körül vacsi.
8 kor alszik
Reggelire nálunk a melegszendvics, bundás kenyér virsli tojás bármilyen formában a menő. Ezekkel jól lakik.
Elírtam
19 hónaposan hagyta el a tejet cumisüvegből reggel. Most 23 hónapos
Illetve én nem vagyok mondjuk szigorú sztem de ő nem iszik teát kakaót üdítőt.
És nincs édesség napi szinten. Szerintem ez nem jó. Nem evett még soha csokit. Lesz még rá bőven alkalma..
Persze evett már túró rudit. Kaptuk szóval persze. Fagyit ezt azt
Szóval nincs tilalom. De nincs szüksége ezekre
Peksutit sem eszik
Én próbálom egészségesen etetni
De mindenki úgy csinálja ahogy nekik a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!