Kisebbik lányom alvási szokása valamiért megváltozott. Januárban lesz 2 éves. Idáig mindig a kiságyban aludt, 10 hónapos korától teljesen magától ment aludni, altatnom sem kellett. 1-2 hónapja őrült hisztire ébredtünk, azt mondta hogy "bántotta az ágyikója". Sehogy nem nyugodott meg, ezért aznap este együtt aludtunk. Azóta őrült visításba kezd, ha csak a közelébe viszem a kiságynak. Közöttünk nem alszik jól és mi sem, pedig a férjemnek nagyon fontos lenne hogy ki tudja magát aludni, mert rengeteget vezet. De nincs szívünk ordítani hagyni. Nővére annyit kérdezett tegnap hogy a "hugi megbolondult?" és persze azóta ő is velünk szeretne aludni egy ágyban. Rendeltem egy leesésgátlós ágyat a kicsinek, már szeptemberben, de a mai napig sem kaptuk meg. Az sem működik, hogy elalszik mellettünk és átvisszük, mert azonnal felébred és bömböl újra. A rossz alvás miatt pedig ő is rettenetesen hisztis egész nap, én meg napi 8 kávét döntök magamba. Friss levegő, lefárasztás, játék, nyugodt környezet, levendula illat, citromfű tea, semmi nem jött be. Nem volt hozzászoktatva soha, hogy velünk aludjon, most kezdte ezt el. Úgy üvölt, hogy fulladozik már.
2020. nov. 24. 21:14
1/10 anonim válasza:
Reklamáld meg az ágyat, és / vagy szerezzetek be másikat.
Lehet beütötte magát... megcsípte valami az ágyban.
Egyébként nem egyedi.. unokatesómék ugyanígy jártak..
Az új ágy volt a megoldás..
Ha hagyod sírni akkor tudtok aludni?
Szóval nem értem a kérdést.
2020. nov. 24. 21:18
2/10 A kérdező kommentje:
Már annyira felidegesít, hogy alváshoz van visítás, hogy fognám, betenném az ágyba, bezárnám az ajtót és hagynám. Így is úgy is visít. Aztán 10 mp szusszanás után nagy nehezen megnyugtatom és felszínesen de elalszik. Tudom nem fogalmaztam meg rendesen.. De annyira nem tudom már mit tehetnék. Az ágy pedig meg van reklamálva, rendeltem máshonnan is, de mindenhol koronára meg karanténokra hivatkozva közlik, hogy nagyon sokára fog megérkezni.
2020. nov. 24. 21:24
3/10 anonim válasza:
Én már nagyobb voltam, nálam az volt a gond, hogy egy lufi volt az ablaknál és a függöny mellett a hold pont "rásütött", ettől fura fények voltak a szobában és folyamatosan rémálmaim voltak miatta. Eltartott egy darabig amíg a szüleim rájöttek, hogy mi a baj.
Lehet hogy nála is van valami ilyesmi baj. Hidd el, neki a legrosszabb, ne hagyd magára
2020. nov. 24. 21:42
4/10 anonim válasza:
Szerintem is rosszat álmodott van valami ijesztő árnyék/falrepedés amit felfedezett stb. Amúgy Brendonban nincs ilyen ágy? Minden megjön onnan 5 napon belul.
2020. nov. 24. 22:03
5/10 A kérdező kommentje:
Nem láttam a brendonban ilyen ágyat. Ugyanolyat akarunk neki, mint a nővérének, 200*90es,leesésgátlós, alul kihúzható vendégágy meg tároló. Ha kék színben kértem volna lett volna egyből, de azért szeretném ha passzolna a bútoraihoz a szobájában. Ez van, majd csak megérkezik. Remélem még idén.
2020. nov. 24. 22:38
6/10 A kérdező kommentje:
Megjött az új ágy pénteken. Tetszik neki, de csak játszani akar rajta, meg úgy tenni mintha aludna. Ténylegesen ott aludni nem. Leszedtem a katica matricákat a falról, hátha attól ijedt meg, de ez sem jött be. Tegnap 3 órát visított, hogy ő a nagyágyban akar aludni. De úgy üvöltött mintha ölnénk. Pedig mellette fekszem, az altatót énekelném, de túlordít. Komolyan mint aki meg van őrülve. Ha én fekszem ott, az apja után visít, ha az apja akkor utánam. Ha mindketten, akkor meg szimplán ordít. Nővére is ki van tőle. És hiába lakunk kertes házban, a szomszéd tegnap "megkért, hogy ne bántsam azt a kislányt, úgy sírt szegény éjjel". Soha nem bántottam, nem hagytam magára, de már tényleg az egyetlen megoldásnak azt látom ha a kiságyba rakom és otthagyom, valamikor csak abbahagyja 😣
2020. dec. 15. 21:47
7/10 anonim válasza:
Hú, de nehéz lehet most nektek, remélem valahogy rájöttök, mi a gond! Nekem is úgy tűnik abból, amit írtál, hogy nagyon megijedt valamitől. Látott valami mesét esetleg mostanában, ami megrémíthette? Bármi lehet, nem feltétlenül az alvással/ággyal van közvetlen összefüggésben.
2020. dec. 16. 18:31
8/10 anonim válasza:
Szegenykem, de akkor o mikor alszik?
2020. dec. 16. 20:08
9/10 A kérdező kommentje:
Alszik, mostanában fél10kor alszik el, kb 5kor ébred fel, amikor az apja is kel. Ha szerencsém van visszaalszik még egy kicsit. Ebéd után pedig kb 1,5-2 órát szokott aludni.
De vergődik össze vissza, tegnap úgy orrba rúgta az apját alvás közben, hogy eleredt a vére is.. Szóval nekünk az együtt alvás nem jön be. Segítsetek kérlek, hogy szoktassuk a helyére?
Ma ebéd után az új ágyba akartam altatni. Ő választott ágyneműhuzatot, plüssöket. Kérte hogy olvassak mesét meg simizzem a hátát. Nagyon cuki volt, aztán a mese felénél rájött, hogy itt fogunk aludni és mint akibe belebújt a kisördög, csak ordított.
2020. dec. 16. 22:08
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi történt, de ő maga mondta, hogy az új ágyában alszik... Kb 4szer bemászott, aztán vissza hozzánk, először az apját kérte, hogy aludjon vele, ő átment, aztán elmászott mellőle, mondta, hogy apa menj vissza aludni, jött hozzám hogy inkább én aludjak vele, most már másfél órája a helyén alszik❤️❤️ végre
Én a kihúzható részen fekszek, kb moccanni sem merek nehogy felébredjen😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!