Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Látott sírni a lányom?!

Látott sírni a lányom?!

Figyelt kérdés
2,5 éves lányom tegnap meg ma látott sírni. Össze vesztünk férjemmel és hát így jött ki belőlem. 24 hetes terhes vagyok, eléggé érzékeny. Oda jött mondta hogy semmi baj ne sírjál. Olyan bűntudatom van most hogy látott sírni, a vita miatt. Bajt okoztam neki ezzel?
2019. szept. 3. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most komolyan kérdezed...?
2019. szept. 3. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan. Mert nem hiszem hogy túl jót tesz neki ha az elmúlt két napban látta sírni az anyját...vagy csak én gondolom így?
2019. szept. 3. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hányszor látott engem már sírni a kisfiam... Sokszor voltam beteg, műtöttek, fájdalmaim voltak, stresszes voltam, kiborultam, veszekedtünk a párommal, szóval volt pár alkalom, amikor látott sírni. És akkor mi van? A gyereknek azzal is tisztában kell lennie, mert ez is az egészséges fejlődéséhez hozzátartozik, hogy emberek sírnak, ha gondjuk van, így a szülőjük is.
2019. szept. 3. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul gondolod

Szerintem jó, ha látja vannak érzrseid

Persze, ha csak állandóan sírnsl, emg depis lennél, akkor nem lenne jó..

De ez a normális . Előfordul, hogy az ember sír.

2019. szept. 3. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Óvodapedagógus vagyok. Kb az első lecke minden fontosabb tárgyból (óvped, pszichológia, pedagógia) az volt, hogy legyenek érzelmeink. Lásson a gyerek dühösnek, lássa, hogy milyen szépen megnyugszom. Lásson sírni és utána újra mosolyogni. Lásson embernek, ne pedig robotnak. Én így nevelem a saját gyermekeimet is. 😊
2019. szept. 3. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
93%
Ha orgazmus közben látott volna, akkor érteném a hisztidet... De így? Az anyja szomorú, ezért sír. Miért mit kellene csinálnod? Megjátszani, hogy minden fain, miközben szétbsz az ideg?
2019. szept. 3. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!