Látott már az állatod sírni? Hogyan viselkedett?
Igen, a kutyám régebben többször is.
Semmit nem reagált, szerintem észre sem vette.
De olyan is volt, hogy épp ült az ölemben, és ugyanúgy követelte a simogatást, mint akármikor máskor, tehát nem viselkedett másképp.
Értem.
A Hugomnak mindig nyalogatja az arcát a kutyája:-)
Egyszer összekaptunk a férjemmel, ő elvonult duzzogni, én meg sírdogáltam a nappaliban. Akkor odajött a kis Jack Russel-valamicsoda keverék kutyánk, mellémfeküdt, aztán nyugtalan lett, fogta egy játékát, odahozta, ledobta elém a földre. Nem reagáltam, erre elkezdte egyesével odahordani a játékait, a végén már elnevettem magam, olyan komikus volt, ahogy szegény nekem adta a csurom nyálas kis vackait, hátha attól jobban leszek :DD Megölelgettem őt, megnyugodtam, de még akkor sem adta jelét, hogy játszani akarna, tényleg csak úgy direkt nekem hozta "ajándékba" a féltett kincseit. Nagyon megható dolog volt.
Sajnálom Anyukádta, biztos lehetsz benne, hogy a cica érzi a belőled áradó szomorúságot, ezért bújós mostanában, próbál segíteni a maga egyszerű módján..
Jajj, nagyon aranyos lehetett a kutyád!!:D Elképzeltem, ahogy hordja oda a játékait és néz, hogy mi lesz a reakciód:-) Nagyon aranyosak tudnak lenni!
Nagyon szeretem az állatokat!
Köszönöm!:-( Igen, szerintem is érzi. Eddig tényleg nem bújt ennyire és minél jobban sírok, annál inkább dörgölődzik! Van, hogy lehajtom a fejem, Ő pedig a fejével az államat próbálja megemelni, hogy "hé, ne búsulj, emeld fel a fejed!":D
Hát, az állatok nagyon érzékeny műszerek, és nagyon rá tudnak hangolódni a gazdira...
Nagyon sajnálom anyukádat... Ki tudod beszélni/írni/rajzolni/gyúrni/sírni/futni stb magadból az érzéseidet? A gyászmunkában van, aki segítsen Neked (ember)? Mennyi idős vagy?
(35n)
Pontosan úgy érzek, mint a 84%-os válaszoló .. :/
Én is sokat sírok mostanában a barátom miatt, és ha itt van Berci cicám mindig a homlokomba dorombol. De volt cicám, aki a nyakambamászott és "simogatott".
Részvétem ..
Szia Kedves Feliza!
Igen, szerintem is nagyon érzik, hogy mikor, milyen állapotban van a gazdájuk!
Köszönöm! Nem igazán tudom magamból kiadni a fájdalmat. 4 hónapig magamban őrlődtem, mert minden bennem rekedt, annyira fáj... de kb. 1 hónappal ezelőtt "felrobbant a bomba", akkor hirtelen kijött belőlem a fájdalom. Rögtön az azt követő hét nagyon nehéz volt (gondolom, még a "robbanás" utózöngéje lehetett) és pár napra megnyugodtam. Azonban mostanában megint nagyon nehéz, megint sokszor gyengülök... Ezért is tettem fel a kérdést, mert feltűnt, hogy a macskám mindig jön oda olyankor. Szóval nem nagyon tudok beszélni róla, inkább sporttal szoktam levezetni a fájdalmam, de mostanában azt sem tudom csinálni, mert súlyosbodott az asztmám (állítólag érzelmi okok miatt), szóval most a sport sincs, mint lehetőség. Marad a magamban őrlődés és amikor sikerül, a sírás. Bár, egyre többször sikerül...:-(
Nem igazán van olyan, aki tud segíteni, mert Apu szintén mélyen gyászol, a Hugom ugye szintén, nagyszülők már nincsenek. Szóval valahogy egyedül próbálom legyűrni ezt.
20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!