Nőstény macska ivartalanítási műtéte után a macska hogy viselkedett? És igaz, hogy tényleg mellette kell ülni hogy nehogy felálljon meg ilyesmi?
Figyelt kérdés
Van egy pici babánk és sajnos nem tudnék kétfelé figyelni ennyire... ezért nem tudom hogy műtessük meg vagy ne.2010. okt. 21. 21:14
1/5 anonim válasza:
Amikor a mi cicánkat ivartalanították,választhattunk két lehetőség közül: megműtik,majd megvárják ott a rendelőben amíg felkel,és csak akkor szólnak,hogy mehetünk érte,ha már teljesen magához tért,de úgy sokkal többe kerül az egész,vagy megcsinálják "csak" 10.000Ft-ért a beavatkozást,de ez esetben nekünk kell a macska ébredését felügyelni,mert kell hazahoznunk, amikor még alszik.Ez utóbbit választottuk.Azt a délutánomat le is kötötte a "macskafelügyelet" teljesen, bár a szállítódobozban hagytuk,amikor kezdett ébredezni,próbált felállni és állandóan "lefejelte" szegény az ajtó rácsát,így kiengedtem.Támolygott,imbolygott, kétszer hányt is,beletelt egy fél napba mire teljesen magához tért.Ha pici gyereked van,azt javaslom,addig kérj meg valakit,hogy segítsen.
2/5 anonim válasza:
mert AKKOR kell hazahoznunk,kimaradt az akkor:) Egyébként olyankor tényleg hajlamos nekimenni mindennek, bukdácsolni és elesni,így oda kell rá figyelni.
3/5 anonim válasza:
Az én cicámat januárban ivartalanították. Mikor hoztam haza a kocsiban csak feküdt és aludt.
Mikor hazaértünk hagytam a szállító táskájában, de az ajtaját nyitva hagytam. Már este volt. Nemsokára felkelt és egész éjjel járkált, vagyis inkább csak támolygott. Furcsa volt neki a gallér, mindennek nekiütközött vele.
De aztán másnapra nagyjából megnyugodott. Hányni nem hányt.
Igazából nem nagyon volt vele gond, de ha akartam volna se tudtam volna vele nagyon mit csinálni.
4/5 anonim válasza:
Most két hete ivartalanítottam a cicámat. Szerintem nem jár különösebb gonddal. Este 6-kor műtötték egy órás volt a műtét kb két óra múlva rángatózott egy kicsit a dobozban de nem volt teljesen ébren. Betakartam mert ilyenkor egy kicsit kihűlnek és reggel mikor megnéztem már négy lábon állt. Aznap épphogycsak egy kicsit evett meg tejet ivott de hányni nem hányt majd napról napra jobban lett. Szerintem nyugodtan megcsináltathatod a baba mellett is.
5/5 anonim válasza:
A mi cicánkat kb. 1 hónapja ivartalanították, azóta is nagyon jól van =) Aznap 10 órakor volt a műtét, 15-kor már hazahozhattuk, akkor még nem volt teljesen ébren, de úgy egy óra múlva felkelt, és sikerült kibukdácsolnia a szállítóboxból. Nagyon kis esetlen volt, egész este csak vonszolta magát, szóval nagyon vigyáznunk kellett rá, mert természetesen szeretett volna felugrani a megszokott helyeire. Viszont iszonyú édes, annak ellenére, hogy majdnem eszméletlen volt, a szemét is alig bírta nyitvatartani, megtalált engem, és bár nehezen, de felkúszott az ölembe. Majd' elolvadtam, a kis drágám ott gyógyulgatott a lábamon. =) Aztán kezdett egyre stabilabban állni, és mire 20 órakor vacsoráztunk, már magától felugrott a kedvenc foteljába (kb. 30 centi magasan van az ülése) Nagyon meglepődtünk =) Lassacskán teljesen elmúlt az altatógáz hatása, ekkor odavezettük a vizestálkájához, hogy igyon egy picit, hiszen egy napja nem jutott se vízhez, se kajához. Aludt egy jó nagyot, és másnap reggelre már olyan rosszcsont volt, mint azelőtt =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!