2 éves ivartalanított nőstény macska mellé magamhoz vehetek egy pici kandúrt?
Hát néha előfordul, hogy az idősebb cica védi a területet, a családot az idegen macska elől. Szó szerint féltékeny.
Az én macskám (szintén ivartalanított nőstény volt) meg akarta támadni azt a kiscicát, amit egy éjszakára felhoztam, hogy gazdit kereshessünk neki.
Én is egy gazdátlan cicát szeretnék befogadni, most született, nem tudják megtartani, ha meg kertbe adják valakinek, lehet, hogy megfagy..nálam meg elférne és etetni is tudnám. Természetesen ivartalanítanám is, minden orvosi segítséget megkapna.
De nem tudok velük lenni egész nap, max azt tudom megoldani, hogy hétvégén hozom el, és akkor 2-3 napig itthon vagyok, míg összeszoknak. A nagy cicám nyugodt természetű, míg a szüleimnél laktunk, volt egy kutyám, vele minden gond nélkül elvolt, igaz, ott ő volt az "újonc".
Remélem, nem lesz semmi gond, mert szeretném befogadni a kiscicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!