3 és fél évesen még cumizik elalváskor. Gáz?
A kisfiam soha nem cumizott, és nekem ellenérzéseim is vannak vele kapcsolatban.
Igen, ez amolyan lelki kötődés. A fiam egy műanyag repülővel alszik. :( Nem tudom tőle elvenni.
Én is gondban vagyok. Nekem 3 éves lesz most már a kislányom és ő is cumizik. Lassan megy oviba, és nem akarja letenni. Neki is csak alváshoz kell, de akkor is. Oviban biztos nem engedik majd a cumit.
Ti már ovisok vagytok?
Hát szerintem is gáz lenne ha az enyém még cumizna,bocs.Szintén szeptemberben lesz ovis.
Az enyémek 2 éves korukig cumiztak,de előtte is csak elalváshoz kellett és 1 db-t tartottunk belőle.Mikor tönkrement akkor kidobtuk,és nem vettünk másikat.Úgy gondoltam,hogy ha napközben el vannak nélküle,akkor este miért is ne lennének.Bejött.
De az az igazság,hogy rá sem szoktak előtte sem igazán,ezért könnyű volt megválniuk tőle.Én nem nagyon szeretem ha egy tárgyhoz ennyire kötődnek elalváshoz,pl plüssállat,kis takaró stb...Ha véletlenül elkeveredik(elég szétszórt vagyok)akkor meg ég a földdel egybe ér,olyan kínlódás legyen.
Ennek az az oka,hogy amikor dolgoztam szinte minden nap másik nagyszülőnél aludtak,valamit mindig ottfelejtettünk,ez igaz a mai napig is.
Szóval a hiba az én készülékemben van,ha nektek jó akkor miért ne...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!