Kétéves kisfiam még mindig cumizik. Csak elalváskor, de kéri rendületlenül. Hogy szoktassam le róla?
na ezen néztem egyet, mármint az első válaszoló válaszán.....
én nem azért adtam oda a gyermekeimnek a cumit, hogy CSENDBEN legyenek.... hanem mert napközben is jól elvolt vele.
a mi nagyobbik kisfiunk 28 hónapos, cumizik alváskor, éjszaka és ritkán kéri nappal is ha nyűgös vagy beteg vagy csak úgy....
a kicsi 12 hónapos, ő nem annyira cumis, de alváskor neki is kell, vagy szintén ha van valami baja, nyűgös, fogzik, stb...
ne vedd el, amjd emgunja ő ha pl. oviba megy...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Szia!
Én vagyok a november elsején 18:01-kor válaszoló...
Meg kell próbálni az eszére hatni. Mi is ebben a cipőben vagyunk a 23 hónaposommal.Megbeszéltük, hogy odaadja a mikulásnak, de csak akkor ha akarja.
Az elsőnek üzenem, hogy nagyon okos választ adott.
Szia. Én megvettem a TRIXI könyvek sorozatból a Mese az öt cumiról című kis könyvet. Hetekig olvastam a két éves kislányomnak és mindig elmondtam neki, hogy neki is hamarosan vándorútra mennek a cumii. Most már három hete nem cumizik és egy percig sem sírt utána. A történet a következő: A 2 éves kislány mindig cumizik és nem tud nélkülük meglenni. Egyszer eltűnnek és amikor a kislány sír, hogy mi lett a cumikkal az anyukája elmond neki egy történetet. A cumik amikor már nincs szükség rájuk vándorútra mennek. Mindegyik máshová. A végén anya elővesz egy kiskutyát és onnantól kezdve az lesz a kislány legjobb barátja.
Nekünk nagyon bevált. Mi a Rossmannban vettük 199.- Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!