3 és fél évesen még cumizik elalváskor. Gáz?
Ugyan már! Mi az, h gáz? Gyerek, nem? Hadd cumizzon akár 6 éves koráig, ha neki úgy esik jól!!! Majd elhagyja, ne félj! :-)
Én is 4 éves koromig cumiztam és nyaralni voltunk pont a családi barátokkal, emlékszem anyu is cikinek tartotta! :D :D Ott volt egy kisfiú is, aki már 5 éves volt és azt hiszem megtetszett nekem, nem akartam, hogy "kis pisisnek" tartson és akkor tettem le! xDD
21 éves lány
:))
Pont ma este gondolkodtam, hogy kéne venni megint cumit, a férjem meg megjegyezte, hogy le kéne róla inkább szokni. Rongyoltam be a gyerekhez, hogy no most aztán cumi nélkül alvás. Persze egyből kérte, majd úgy elkezdte cumizni, hogy egy pár napos csecsemő is megirigyelte volna.
szerintem se gáz, majd elhagyja, 20 évesen senki nem cumizik :)
egy ismerősöm kisfia még óvodás korában is cumizott éjszaka, de aztán magától hagyta el, mert úgy érezte hogy már ciki
Konkrétan nem tudom megmondani, hogy miért, de én azt gondolom, hogy egy ekkora gyermek már ne cumizzon.
Személyes tapasztalat: unokahúgom nagyon sokáig, 6,5 éves koráig cumizott. Akkor is csak úgy tudták elvenni tőle, hogy ment iskolába, és egy másik szülő megjegyzést tett a kislány nyakába akasztott cumira. A fogairól csak annyit, hogy sok év alatt, jó sok pénzért hozták neki rendbe.
másik: fiam kis barátnője most múlt 3 éves, és még Ő is cumizik. Ha átjönnek hozzánk mindig a szájában van a cumi, és nem hajlandó odaadni az anyukájának. Az én nem cumizó 2 évesemet nagyon zavarja, hogy nem tud a kislánnyal "beszélgetni", ezért mindig el akarja venni a cumiját. Ez addig 1x sikerült, amikor is nem voltam elég gyors és a cumi a szemeteskukában landolt.
Tudom, hogy minden gyermek más és más, de szerintem egy ekkora gyermeknek már nem kéne cumiznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!