Mit tegyek, ha a 7 éves kislány tesóm nagyon éhes, de semmit nem akar enni?
17 éves srác vagyok, az unokahúgomat rám bízták, hogy vigyázzak rá, mert a szüleiknek (nővérem és a palija) dolga van. Az én anyám dolgozik, tehát csak én és a kiscsaj vagyunk itthon.
A gond a következő: nagyon éhes, de mindenre azt mondja, hogy nem kívánja.
Lassan már felmegy az agyvizem! K*rvára tudja, hogy éhes, de azt nem, hogy mit akar enni. Nem mindegy??? Ami délben finom volt az miért nem jó?
Nem értem!
Segítsetek kérlek, az anyja nem ér rá, őt nem tudom elérni, az én anyám meg nem veszi föl, valszeg ő is dolgozik.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Próbáltam már azt, hogy egyetelenegy párizsis szendvicsre mondtam, hogy tessék, ez van, nincs más, ezt lehet megenni.
De nem, az se jó.
Itt nyöszörög nekem, hogy éhes vagyooook, de nem tudom mit akarok enni.
Végtelenül türelmes vagyok, imád ő engem, próbáltam megbeszélni, hogy Fanni drága, nem kell mindig a kedvencedet enni, eszel most valamit, aztán nem leszel éhes. De neeeeeem.
9: talán azért, mert már így is túl hosszú?
maradtunk a csokinál, egy fél sportszeletet megevett, de azt is megunta.
tesó vagy unokahúg, rögtön az első sorban elb.tad,végig se kellett olvasni.
full kamu
Aki éhes az eszik.
Szerintem csak unja magát
Nem igazán ugyanaz.
A húgod a szüleid másik gyereke.
Az unokahúgod meg a testvéred gyereke.
Az unokahúgom nem a tesóm.
Életemben ilyen baromságot nem hallottam.
Van unokahúgom nekem is. Eszembe nem jutna azt mondani rá hogy a "kislány tesóm" (de ilyen hülyeséget még a húgomra se, mert az meg a húgom).
El lett cseszve a kamukérdés, ennyi. Nem az első alkalom hogy ilyeneket látunk.
Jó, persze nem ugyanaz, de nekem igen. tesó, unokatesó... egyik rövidebb, így is nagyon hosszú a kérdés.
Most komolyan valakinek van annyi ideje, hogy ezért kommentel? Ráadásul nem is segít.
Hozzáteszem nem találtunk semmit, hagytam, hogy majd kitalálja. 11 fele megérkeztek a szülei, nekik is ugyanezt vágta le, de őket sem érdekelte nagyon.
Hát nem tanultam semmit :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!