Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezeket a játékokat mennyi...

Ezeket a játékokat mennyi idős gyereknek érdemes odaadni, hogy esetleg élvezze is és tudjon velük játszani?

Figyelt kérdés

Egy csomó ilyenünk van a szekrényben, mindig akkor vettem, amikor fillérekért találtam használtat. Most 16 hónapos, nem tudom, melyiket lenne esetleg érdemes mikulásra, karácsonyra odaadni. Vagy még várjunk ezekkel? A ti gyereketek mikor játszott ilyenekkel szívesen?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 13. 11:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fiam 19hós.

A kalapácsossal vagy fél éve játszik rendeltetés szerűen.

A többi még nem érdekli, vagy nem rendeltetés szerűen játszik vele. Én megbántam, hogy már odaadtuk neki. Mire majd rájön, hogy kell játszani, a fele nem lesz meg. Már most hiányosak.

2020. nov. 13. 14:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Akinél hiányosak a játékok, azt hogy csináljátok? Nálunk minden megvan eddig is, és minden többrészes játéknak minden része megvan. Mondjuk csak itthon játszik velük, és este mindent elteszünk a helyére.
2020. nov. 13. 14:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Hat úgy hogy megvan az nalunk is. Gondolom a kanapé alatt a szekrény alatt, valamelyik sarokban, valamelyik játékos dobozban stb.
2020. nov. 13. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is. Házon belül, valahol, akárhol... 🤷‍♀️
2020. nov. 13. 15:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Így már mindent értek :D
2020. nov. 13. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!