Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekkel hogy vásároltok?

Kisgyermekkel hogy vásároltok?

Figyelt kérdés

2 éves gyermekem van, pont eléggé dackorszakát éli. Ha bemegyünk egy boltba, akkor a babakocsiban pl nem akar ülni, feszeng, ki akar jönni. HA kiveszem meg nem tudok vásárolni, mert mindent lepakol, leszed, félek hogy leborít, ha a kasszánál pakolok ki/el, fizetek, és elengedem a kezét egy pillanatra akkor elszalad.. Hiába mondom el 100* neki, hogy nem szabad nevet rajta. Bevásárló kocsiban utál ülni, bele sem akar ülni, megfeszíti magát, vagy max 2 perc után feláll benne és jön ki.

A férjem este 6 után ér haza, most ugyebár boltok sem lesznek 7nél tovább nyitva, szóval akkor sem tudok menni, de amúgy is macerás mindig este 7 után menni, nekem jogsim nincs, szóval amúgy is macera babakocsival, mert sok mindent nem tudsz azzal hazahozni, ha meg nem akar benne ülni és kezét kell fogni akkor meg pláne. Valaki tud tippeket adni, hogy évekig hogy vásároltatok, míg a gyerek kb "értetlen" volt.

2020. nov. 9. 17:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
42%
Az Auchanban áru össze készítés nincs? Úgy rémlik. Megrendeled, össze pakolják, erte mész.
2020. nov. 14. 21:47
 42/46 anonim ***** válasza:
Szerezz jogsit. Problema megoldva. Vagy mindig a ferjedtol akarsz fuggeni?
2020. nov. 15. 10:31
 43/46 A kérdező kommentje:
Kidobtam jogsira eddig 600 ezretig, és még nincs meg, annyira kedvem sincs már vezetni.
2020. nov. 16. 08:56
 44/46 anonim ***** válasza:
Leülsz szépen a konyha asztalhoz, és megtervezed a héti menüt. Összeírod mi kell hozzá. Szétnézel otthon, hogy mi van hozza. Felírod mire van még szükség a háztartásban. A listát oda adod a kedves férjnek. Ő bevásárol. Probléma megoldva
2020. nov. 16. 09:32
 45/46 anonim ***** válasza:

Nem értitek, hogy a kérdező NÉZELŐDNI szeretne a boltban, és az a baja, hogy gyerekkel nem tud? Én el nem tudom képzelni mi a jó ebben, de ha neki ez a kikapcsolódás, akkor ez... lényeg, hogy a két évest ne kínozzuk már ott, mert nekem felnőttként is borzalom a bolti lődörgés, hát még a gyereknek...

Egyszerűbb lenne taxit hívnod, aztán probléma megoldva.

2020. nov. 16. 14:50
 46/46 A kérdező kommentje:
Szerencsére alapvetően nem ez a kikapcsolódásom hogy boltba járjak, sokkal inkább a könyvtár, a könyvesbolt, a könyvklub, az olvasás, a box, az írás,a képzőművészet stb. de jelen pillanatban most vagy a vírus vagy a gyerek miatt kb egyik sem megy, sajnos lassan oda jutok hogy a bolt lesz a kikapcsolódásom, bár ne az lenne..
2020. nov. 17. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!