Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermekkel hogy vásároltok?

Kisgyermekkel hogy vásároltok?

Figyelt kérdés

2 éves gyermekem van, pont eléggé dackorszakát éli. Ha bemegyünk egy boltba, akkor a babakocsiban pl nem akar ülni, feszeng, ki akar jönni. HA kiveszem meg nem tudok vásárolni, mert mindent lepakol, leszed, félek hogy leborít, ha a kasszánál pakolok ki/el, fizetek, és elengedem a kezét egy pillanatra akkor elszalad.. Hiába mondom el 100* neki, hogy nem szabad nevet rajta. Bevásárló kocsiban utál ülni, bele sem akar ülni, megfeszíti magát, vagy max 2 perc után feláll benne és jön ki.

A férjem este 6 után ér haza, most ugyebár boltok sem lesznek 7nél tovább nyitva, szóval akkor sem tudok menni, de amúgy is macerás mindig este 7 után menni, nekem jogsim nincs, szóval amúgy is macera babakocsival, mert sok mindent nem tudsz azzal hazahozni, ha meg nem akar benne ülni és kezét kell fogni akkor meg pláne. Valaki tud tippeket adni, hogy évekig hogy vásároltatok, míg a gyerek kb "értetlen" volt.

2020. nov. 9. 17:56
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
32%

Sehogy. Nem jön velünk vásárolni, amióta a korona van. Nem fogom betenni egy retkes bevásárlókocsiba, amit ezren megfogtak előtte. Az meg a világ hülyesége, hogy nem fogja megtanulni, hogy kell vásárolni. A 2 éves persze, hogy visítozik meg elrohan, a 6 éves meg akkor sem fog ha életében nem volt még bevásárolni.

Amúgy én szerettem vinni, de nyugis a lányom.

Most vagy a nagyanyja vigyáz rá, amíg bevásárolunk, vagy jön ő is és kint marad a kocsiban az apjával, vagy sétálnak.

2020. nov. 9. 18:25
 12/46 anonim ***** válasza:
64%

9.

Szerintem meg tök fölösleges egy 2 évest vásárolni vinni, ha nem muszáj. Neki ez felér egy kínzással. Minek megtanítani, ahogy nő a kis értelme már nem fogja dobálni magát a boltban. Felesleges elvárás egy 2 évestől az, hogy végigasszisztáljon egy korzózást az auchanban.

2020. nov. 9. 18:25
 13/46 anonim ***** válasza:
70%
A retkes bevásárlókocsiba bele lehet tenni bele való textíliát, amit lehet mosni.
2020. nov. 9. 18:27
 14/46 anonim ***** válasza:
86%

"De hát ez van, ezzel jár a gyerekes élet ezek szerint, mindenről lemondani."

Ekkora mártír szöveget! XD

Nem! Nem ezzel jár a gyereknevelés. Ezt 2 gyerekes anyaként mondom. A kisebbik pont 2 lesz a hónapban. Beültetem a kocsiba, és elmegyünk vásárolni. Megszokta. Teljesen jól elvan. Ha meg hosszabb időre akarok kimaradni, mert körül akarok nézni, azt akkor csinálom, mikor a férjem itthon van, és vigyáz rájuk. Gondolom nem 0-24-ben dolgozik 7-ből 7 nap.

2020. nov. 9. 18:28
 15/46 A kérdező kommentje:
Bocsi a tipikusért, akkor úgy mondom a legtöbb: apám, apósom, az összes sógorom, barátnőim férje ugyanezt csinálja, nem nézegeti az árakat meg semmi. Bocsánat, akkor csak körülöttem ilyen minden férfi, hogy ha munka után még be kell mennie a boltba nem áll le andalogni, hanem minél előbb le akarja tudni, és meg se nézi mi mennyi kb. De ezek szerint csak körülöttem ilyenek.
2020. nov. 9. 18:46
 16/46 anonim ***** válasza:
87%
Pff. Csak gyerekkel vasarolok. Mostmar kettovel. 3 es 1 eves. Az van, amit en mondok. Ha vasarolni kell, mesz. Ha hisztizik a babakocsiban, majd abbahagyja. Nehogy mar a nyul vigye...
2020. nov. 9. 18:47
 17/46 anonim ***** válasza:
69%
Ja, nem 2 oras korzozas az auchanban, azt en is ruhellem. 20 perc lidl vagy spar es piac.
2020. nov. 9. 18:48
 18/46 anonim ***** válasza:
94%
Fura, az én férjem az veszi, amit lát itthon. Olvasgatni nem szeret ő se, meg szuttyogni, de ugyanazt a lila-hupizöld kockás zacskós spagettit fogja megvenni, amit mindig veszünk.
2020. nov. 9. 18:49
 19/46 A kérdező kommentje:

Nem, csak 7 napból 6ban, 6-18ig van távol.

Most ez a 19ig tartó nyitvatartás jól betett nekünk is..De amúgy se szerettem este járni sötétben eddig sem ha nem muszáj.

Én is szoktatom, 6 hetes kora óta hordva van, mégis ilyen..Úgyhogy sajnos úgy néz ki nem szoktatás kérdése. Nem egy ilyen ül és les típus, le nem szedálhatom..

2020. nov. 9. 18:51
 20/46 anonim ***** válasza:
41%
Sehogy. Egy felnőtt megy a családból vásárolni, gyorsan bedobálja, ami kell, amit lehet azt pedig megrendeljük házhoz szállítással. Most nem a családi shoppingolások ideje van.
2020. nov. 9. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!