A 12-13 éves gyerekednek, mikor kell ágyba mennie? Nektek ebben a korban mikor kellett?
Figyelt kérdés
Ti, hogy nevelitek?2020. okt. 21. 22:55
11/17 anonim válasza:
Iskolaidőben 21 kor legkésőbb. Hétvégén 22 max
12/17 anonim válasza:
Nekem 13 évesen 10-kor kellett lefeküdni, néha beszélgettünk fél 11-ig a tesómmal. Fél 7-kor keltem, ha iskolaidő volt. Pénteken, szombaton nem volt megszabva a lefekvés és hétvégén a felkelés sem.
13/17 anonim válasza:
Attól függ mikor.
Ha másnap iskola volt úgy 21:30-22:00 közt feküdtem le.
Ha meg nem volt iskola, meg valami jó film is volt a tv-ben, éjfélig is fennt maradtam.
14/17 anonim válasza:
13 éves, iskolaidőben fél tíz a határ, reggel fél hétkor kel. De néha elcsúszunk az esti tevékenységekkel, és megközelíti a tíz órát a villanyoltás. Hétvégén egy órával későbbre tolódik.
15/17 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen nem kellett már megszabni mikor "kell" ágyba menni, mentem én magamtól is 9 és 10 között, mert fáradt voltam. (Felnőttként is, ha nincs semmi "extra", akkor ugyanígy fekszek, így állt be a bioritmusom)
16/17 anonim válasza:
Ha esetleg náthás akkor előbb lefekszok 9 körül
Régebben 10kor szokott de ha a munkából hazajövök vagy most pl. Megy a konyhafőnök akkor azt megnézi és 11kor alszik el
Ünnepekkor pl. Szilveszter meg fent vagyunk éjjeli 2-3ig
17/17 anonim válasza:
Én sem szabom meg neki pont ezért irtam hogy szokott
Az osztalytarsai közül ks csak 1et fognak aki 8kor már lefekszik vagy 9kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!