Ha (13) éves vagyok milyen diétába vagy fogyókúrába keszthetek, ha még nem engedik meg nekem?
Semmilyenbe, mert összeomlik a még fejlődésben lévő szervezeted.
Állj neki sportolni. Mindegy, hogy mit: bicikli, kocogás, úszás, akár tölts le Rubint Réka alakformáló tornát (tényleg, nem viccelek!).
Max. annyit tudsz tenni étkezés terén, hogy elhagyod a csokit, chipset, nasik terén inkább a zabfalatokat választod.
Felejtds el a cukros üdítőket, igyál vizet, de abból sokat, esetleg citromos vizet, ha szereted. :)
Második vagyok: Egyszóval nem diétázni/fogyózni kell, hanem életmódot váltani :)
És mivel még nagyon fiatalka vagy, ha most életmódot váltasz, az hamar látszani fog, mert most, a következő pár évben iszonyat sokat fog változni a tested.
Általánosos voltam, amikor az egyik osztálytársnőm életmódot váltott. Mivel kistinik voltunk, fél év alatt leadta a pluszt, pedig nem koplalt, meg nem fogyózott, egyszerűen csak nekiállt kocogni, és kétszer is meggondolta, mit is eszik.
Ja, táncolni is lehet :)
Először tudni kéne a diéta szó jelentését, illetve a fogyókúrának is jó lenne tudni.
Simán diétázhatsz, miért omolna össze a szervezete? Ilyen korba is a megfelelő tápanyag kell a szervezetnek.
Olvasd el a Sárga Kapszulát.
Egyébként, egy hatalamas bakit vettem észre a kérdésben.
Ha (13) éves vagyok MILYEN DIÉTÁBA VAGY FOGYÓKÚRÁBA keszthetek, ha még NEM ENGEDIK meg nekem?
Ha nem engedik, akkor teljesen mindegy milyet válatasz, nem engedik.
Hmm logikázol, tök jó válaszokat adsz.. és látod, nem is olyan rég még kérdezted miért ilyen alacsony a százalékom.
Azt hiszem megtapasztaltad a választ Marcell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!