A 12-13 éves gyerekednek, mikor kell ágyba mennie? Nektek ebben a korban mikor kellett?
Nem szabok neki már korlátokat, ennyi idősen tanuljon felelősséget.
Minden nap 22:00 körül alszik el, alvás előtt olvas. Reggel 7kor kel.
Nekem anno hétköznap fél 10-kor kellett. Emlékszem, a minimax után jött 8-tól az anime csatorna, ott 3 epizódot nézhettem meg, ez tartott negyed 10-ig, és utána kellett mennem aludni. Bár még az ágyban fekve elég sokáig felvoltam.
Hétvégente nem volt korlát, de akkor sem voltam sokkal tovább fel.
Ha néha nagyszülőknél voltunk hétvégen/szünetekben, ott 10 óra volt a határ.
12 éves lányom fél 10-kor kerül ágyba, nagyon hamar el is alszik. Reggel fél 7kor ébresztem.
Hétvégén 10 körül fekszik, és fél 8 körül ébred.
9-kor fürdés, 10-kor megy aludni, 5 percre lakunk a sulitól, így nem kell nagyon korán kelnie. Este mindent előkészít, ruhát, táskát, hamar elkészül. Van, hogy még 11-kor is olvas, olyankor azért már odaszólok, hogy villany le!
sajnos mi elég sokáig dolgozunk este/éjjel (homeoffice, ilyenkor van nyugalom), emiatt nem érzi esténként, hogy itt a nap vége, mert mi még rendes ruhában javában dolgozunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!