A könyvtől függetlenül: az elfogadást tanították vhogy?!? #25
Azért látjátok, hogy mennyire nem sikeres a nevelés nem csak Magyarországon, hanem máshol se, amikor 1X évesek lesznek öngyilkosok, mert kirekesztik, gúnyolják őket gyakorlatilag bármiért? Ezekhez a bántalmazó gyerekekhez kellett volna eljutnia egy hasonló könyvnek kiskorukban. Nem tudom viszont, hogy nemzetközi szinten milyen irodalom született ebben a témában.
2020. okt. 20. 05:48
32/38 anonim válasza:
#31 Akire nem szólnak rá, mert gúnyolódik, annak mindegy a könyv.
Akit gúnyolnak, azon sem a könyv fog segíteni.
A tini öngyilkosság hátterében sokszor a szülői elhanyagoltság áll.
2020. okt. 20. 09:58
33/38 anonim válasza:
Igen, ez is igaz, de úgy gondolom, több irányból kell nevelni. Szülők, pedagógusok, környezet, sokmindenkinek kellene példát mutatnia.
(viszont szerintem túlzásokba is eshetnek: Oscar)
2020. okt. 20. 12:29
34/38 TheSoldier válasza:
Egyből megvettem amint dúró dóra ledarálta.
2020. okt. 21. 11:28
35/38 anonim válasza:
Elég jó reklámja lett, szóval most már én is kíváncsi lennék rá és megveszem a gyerekeimnek.
2020. okt. 22. 23:44
36/38 anonim válasza:
Biztos, hogy nem veszem meg. Volt "szerencsém" beleolvasni. Kifejezetten rosszul, gyengén is van megírva, eltekintve a gyerekek számára teljesen felesleges témáról.
Egy olyan korú gyereket, akinek még mesét kell olvasni, csak összezavar egy ilyen zagyvaság.
2020. dec. 1. 10:17
37/38 anonim válasza:
Az csak mese, hogy mindenféle elfogadásról szól. Nem véletlenül az a leszbi egyesület adta ki. Itt az a lényeg, hogy bújtatva a gyereket a szexuális másságokkal traktálhassák. Azok, akik ilyen meséket írnak, sima gyermekmegrontók, pedofilok.
2021. nov. 27. 17:46
38/38 anonim válasza:
Gyermekem most lett négy éves, egyelőre azon a szellemi szinten van, hogy időnként random megkérdezi, ha olvastunk valamit pl. hogy anya, pingvinek léteznek? Anya esőerdők léteznek? Anya a medvék igaziak? Dinoszauruszok már nincsenek? A sárkányok igaziak? Semmi szellemi problémája nincs, korának megfelelő szinten van. És akkor erre a szintre, meg még kisebbre akarják ráönteni azt, hogy transz, meg meleg, meg ilyen-olyan MÁS stb. Mikor szerencsétlen gyerek picike világában épp ott tart, hogy megtanul különbséget tenni a valóság meg a mesék között, hogy sárkány nincsen, de medve meg meg van, jééé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!