Szülők! Ti megvettétek már a Meseország mindenkié című mesekönyvet?
Nem, nem tervezem. Nem vagyok homofób, de nem is akarom az ovis, kisiskolás gyerekeimet ilyen mesékkel nyomasztani. Se mélyszegény, bántalmazó apukás, örökbefogadós sztorikkal. Ahogy a szexuális felvilágosítást se úgy kell csinálni, hogy na, ülj le fiam, felolvasom neked a méhecskék életét, úgy ezeket a témákat sem kell erőltetni. Ha szóbakerül, érdekli a gyereket, és kérdez, akkor válaszolok 1-2 mondatban, életkorának megfelelően.
Beleolvastam a neten a fellelhető 2 és fél sztoriba, a Vaslaci nem is tetszett, hosszú, lassú, unalmas, valószínűleg nem én vagyok a célcsoportja ennek a könyvnek.
El se tudom képzelni, hogy a gyerekeknél Bogyó és Babóca után következik a 2 királyfi tanmese.😂
Mindent a maga idejében. Előbb maradjunk a meséknél, ahol gyerek problémák merülnek fel (barátság, irigység, összeveszés, közlekedés, idegenek stb.) Utána jöhet a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!