Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Ti megvettétek már a...

Szülők! Ti megvettétek már a Meseország mindenkié című mesekönyvet?

Figyelt kérdés
vagy tervezitek?

2020. okt. 18. 08:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen feleslegesnek tartom, amit errol a temarol a szintjukon tudniuk kell, azt mar megbeszeltuk korabban.
2020. okt. 18. 09:44
 12/38 anonim ***** válasza:
34%
Igen meg! Mi a férjemmel nyitott kapcsolatban élünk. Ezért fontos, hogy szabadon neveljük, ha a saját neme érdekli se legyen emiatt szorongásos.
2020. okt. 18. 10:04
 13/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem

Nem hidzem, hogy ez mesébe való..

Ahogy a válás, szex.. stb is mindennapos azt sem kisgyerekmesében olvasom fel

2020. okt. 18. 10:15
 14/38 anonim ***** válasza:
73%

Én egy pdf-el is megelégednék...

Amúgy sikerült beleolvasnom, s abban a másfél mesében amit elkaptam, nem volt homosexualitás. Így nem értem, miért mindenki azt emeli ki. :D

2020. okt. 18. 10:17
 15/38 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj ezzel a könyvel, hogy mesét óvoda után már nem hiszem, hogy sok gyerek olvas, ezt pedig nem nekik szánták. 11 évesen már Harry Potter a divat, és Egri csillagok a kötelező, oviban pedig szerintem korai bármi féle szexualitásra kitérni. Tudom, nem csak a meleg, meg a transzi mese van benne, de benne van, és én még ennyi idősem nem akarnék egyaltalán ezekről mesélni, hiába vagyok nyitott, és erre is akarom nevelni, de nem oviban. Utána meg már nem a kiskirályfis mesék fogják érdekelni, mert az túl gyerekes tartalom.

Szóval szerintem nem találta el a stlílussal és a témával a korosztályt. 🤷‍♀️ én olyan 8-9 évesen szeretnék néha erről beszélgetni ha még addig élethelyzetből adódóan nem került sor.

Viszont 9 évesen lassan már komolyabb könyvek illenek.

2020. okt. 18. 10:21
 16/38 Derjaderja ***** válasza:
48%
Nem, nem szoktam divatból könyvet venni, es ez szerintem nem színvonalas könyv, én is a Vaslacit olvastam.
2020. okt. 18. 10:38
 17/38 anonim ***** válasza:
31%

#15 ne aggódj, ezt az érdeklődést megragadva jönni fog a transzi varázsló és a homoszexuális vámpír is (Edward és Béla). 😂

Nagyobb a füstje, mint a lángja. Majd lecseng.

2020. okt. 18. 11:10
 18/38 anonim ***** válasza:
24%
5-ös válaszolóval teljesen egyetértek!
2020. okt. 18. 12:14
 19/38 anonim ***** válasza:
43%

Pedagógusként vettem meg.

Bármilyen fura, már az óvodai nevelés alapprogramja is tartalmazza, hogy elfogadásra kell nevelni.

Én felsős ofő vagyok, most ötödikes osztályom van, nagyon jó a kézikönyve.

2020. okt. 18. 12:39
 20/38 anonim ***** válasza:
28%

amit errol a temarol a szintjukon tudniuk kell

Milyen témáról? Tudod, miKről szól???

2020. okt. 18. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!