Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Manapság minden kertvárosi...

Manapság minden kertvárosi gyereknek van saját trambulinja?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk újépítésű, családi házas környékre, ahol sok a kisgyerekes család és észrevettem, hogy jóformán minden kertben van trambulin. A barátnőmék is megjegyezték, mikor nálunk jártak, hogy jé, itt is divat ezek szerint, mert ők is mindenhol trambulint látnak mostanában kisgyerekes családoknál.

Őszintén megmondom, fura ez nekem, én valahogy úgy érzem, a trambulin tipikusan az, amit használ néhanapján a gyerek, aztán megunja, ezért felesleges is. Mármint, annyira nem olcsó és nagy helyet is foglal el, én nem szívesen venném meg azért, hogy a gyerek heti egyszer ugráljon benne.

De amúgy nem zavar, hogy van másoknak, csak kívánci vagyok, mikor terjedt ez így el. Na meg gondolkodom, utálni fog-e a gyerekem, ha a környéken csak neki nem lesz :D

2020. szept. 20. 17:29
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki túl idős hozzá? Felnőttként is jó móka.
2021. márc. 6. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!