Manapság minden kertvárosi gyereknek van saját trambulinja?
Nemrég költöztünk újépítésű, családi házas környékre, ahol sok a kisgyerekes család és észrevettem, hogy jóformán minden kertben van trambulin. A barátnőmék is megjegyezték, mikor nálunk jártak, hogy jé, itt is divat ezek szerint, mert ők is mindenhol trambulint látnak mostanában kisgyerekes családoknál.
Őszintén megmondom, fura ez nekem, én valahogy úgy érzem, a trambulin tipikusan az, amit használ néhanapján a gyerek, aztán megunja, ezért felesleges is. Mármint, annyira nem olcsó és nagy helyet is foglal el, én nem szívesen venném meg azért, hogy a gyerek heti egyszer ugráljon benne.
De amúgy nem zavar, hogy van másoknak, csak kívánci vagyok, mikor terjedt ez így el. Na meg gondolkodom, utálni fog-e a gyerekem, ha a környéken csak neki nem lesz :D
Nálunk nem csak ugrálásra használják.
Márciusban az első jó időben állítjuk fel, és leginkább arra használják, hogy végre kint,a szabad levegőn babázzanak, társasjátékoznak, stb. Szuper jó, mert nem fáznak fel benne, hiszen magasabban vannak, zárt terű, így kicsit bunkerszerű, amit imádnak.
6 és 3 éves gyerkőc napi szinten van, hogy órákig elvan benne. Nem csak ugrálnak hanem ahogy az utolsó írta társasoznak, babáznak stb.. a szabad levegőn. Erősek, egészségesek.
A nagyobbik tornásztehetségnek pedig kifejezetten hasznos, hogy ott tud gyakorolgatni.
Értem, nem tudom, talán...
Mi kerti játszós faházat szeretnénk inkább, olyat, amiben még kiskamaszként is el lehet bújni a barátokkal... igazából a kettő együtt nem fog menni, trambulin is meg kisház is.
Viszont itt senkinél nem látok ilyen kisházat. Ennyivel jobb lenne a trambulin? Csak az egyiknek van hely nálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!