Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Manapság minden kertvárosi...

Manapság minden kertvárosi gyereknek van saját trambulinja?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk újépítésű, családi házas környékre, ahol sok a kisgyerekes család és észrevettem, hogy jóformán minden kertben van trambulin. A barátnőmék is megjegyezték, mikor nálunk jártak, hogy jé, itt is divat ezek szerint, mert ők is mindenhol trambulint látnak mostanában kisgyerekes családoknál.

Őszintén megmondom, fura ez nekem, én valahogy úgy érzem, a trambulin tipikusan az, amit használ néhanapján a gyerek, aztán megunja, ezért felesleges is. Mármint, annyira nem olcsó és nagy helyet is foglal el, én nem szívesen venném meg azért, hogy a gyerek heti egyszer ugráljon benne.

De amúgy nem zavar, hogy van másoknak, csak kívánci vagyok, mikor terjedt ez így el. Na meg gondolkodom, utálni fog-e a gyerekem, ha a környéken csak neki nem lesz :D

2020. szept. 20. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
A kisháznál sokkal jobb, azt még a játszótéren is pár perc alatt elunja.
2020. szept. 20. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Nekünk van kisház, és trambulin is. A kisházat kb egy hétig használtuk. Azóta csak játéktároló....

A trambulint szinte napi szinten. Valamiért imádják a gyerekek.

2020. szept. 20. 19:01
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk is van trambulin, igaz nincs napi használatban, de tavasztól őszig fel van állítva. A kisfiam gondol egyet már ugrál is benne, szereti, pihenni is lehet benne. A kisgyerekek általában nagyon élvezik az ugribugrit, sztem azért van sok mindenkinek. Én megvenném újra.
2020. szept. 20. 20:03
 14/21 anonim ***** válasza:
66%
Nekünk nincs.
2020. szept. 20. 20:38
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
Minden nap játszanak benne a gyerekek. 5 és 3 évesek. Egyszer a kicsi nyáron ott is aludt délután.
2020. szept. 20. 20:50
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Napi szinten használja a kicsi. Délelőtt ahogy kimegyünk ,az első dolga bemenni,este ugrál még egy kicsit úgy megyünk be. Persze közben is használja. Most hogy látom milyen sokat használja és milyen jól érzi magát benne,örülök hogy megvettük . Pedig csak 2 éves. Szerintem nagyot érdemes venni amiben több gyerek is elfér vagy az egyik szülő. Ha egyedül megy be kislányom gyorsan megunja,ha más gyerekekkel vagy velem sokáig bent van. Persze én nem ugrálhatok nagyokat mert akkor repül a gyerek😅
2020. szept. 21. 03:50
 17/21 anonim ***** válasza:
43%

Igen, ma már nagyon sok helyen van.

A gyerekek imádják, az nem igaz, h 1-2 hét alatt megunják. Mindig újra és újra játszottak vele.

Viszont én ma már nem vennék, mert nagyon balesetveszélyes!

Az én gyerekeim egyszer kiestek belőle (kiszakadt a háló), rá a kerítésszegélyre, és utána a kórházban kötöttünk ki, a kisebbem fejéből ömlött a vér... szerencse, hogy semmi nagyobb baja nem lett végül. Azóta nincs trambulinunk.

A balesetin is azt mondták az orvososk, hogy ma már a legtöbb gyerek akit behoznak, az trambulin miatt sérül meg (utána bicikli, roller), aznap 1 db műtétjük volt, szintén trambulin miatt..., úgyhogy nem ajánlja.

A trambulint hivatalosan egyszerre 1 gyerek használhatja, de ezt nyilván soha senki nem tartja be, a gyerekek gyakran löködik egymást benne, direkt a hálónak ugranak vagy dőlnek, na ezért balesetveszélyes még úgy is, ha ott egy szülő, mert hiába szólsz rájuk, akkor már késő.

2020. szept. 21. 09:10
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Ahol családi ház van ott simán el kell férjen a kertben. Árban se vészes manapság már.
2020. szept. 21. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
uncsimáknál is van trambulin, kifejezetten praktikus, lehet benne ugrálni, csak úgy játszani (akár mert még hideg a föld, akár mert apa füvet akar nyírni, de közben a kölyköket is szem előtt kéne tartani, plusz az összes vásárt megússzák plusz egy játék nélkül, mert kell körhinta, hullámvasút dodzsem és ugrálóvár, de a trambulinról általában ledumálhatók, olyan van otthon is.
2020. szept. 22. 14:03
 20/21 anonim válasza:
55%
Nálunk nincs, mert már kissé idősnek érzem magam ahhoz, hogy saját magam miatt vegyek/vegyünk, de ha lenne kisebb testvérem, mindenképp támogatnám, egyik ismerősöméknek is van, ott 6 éves a kislány, de mindenki szereti használni, tényleg nem csak ugrálni, hanem egyszerűen, ha jó idő van, feküdni, ülni, játszani benne nagyon jó.:D
2020. szept. 22. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!