Kislanyom allandoan elegedetlen, mit tehetnek?
Rollerezés után is panaszkodott valamin?
Lehet nekünk se fog beválni, de azért kipróbálom a lemozgatást nyafogásnál.
Ha valami nem tetszik neki, èrezz vele együtt, aztàn keressetek együtt konstruktìv megoldast.
Pl stikeeznèl; jaj, èrtem, hogy csalòdott vagy, nem a kislàny/cica/wc volt benne? Kàr. Elcserèljük facebookon/ismerősökkel/oviban?
Koszonom a valadzokat.
12es, igen igy probaltam, plusz a tesok is hordjak be a suliba, hatha tudnak cserelni olyat, amit o szeretne. Igazabol sokszor ugy erzem, h kell neki valami urugy ra, h hisztizzen. Ha nem ezen, mert valahogy megnyugtatom, keres mas dolgot amin nyafoghat. Ami eddig bevalt, h megolelgetem, megszeretgetek akkor hellyel kozzel megbekul, utana viszont folytatja elolrol.
Elofordul igen, hogy mi is morgunk, nem jott a szerelo, nem szolt vissza, a masik gyerek nem akar lecket irni, miert adtak ilyen sokat, miert kell ezt elolvasni stb. Szoval igen vannak ilyenek itthon is, de szerintem nem extrem szinten.
A masik, amit az egyik valaszolo irt az is igaz lehet, lehet az ovis feszultseg igy jon ki.
A mozgas megvan, a torodes, szeretgetes, alkudozas megvan. Megis morgos, nyafogos.
Igen, feszült az ovi után, ahogy írod ott jól viselkedik- veletek már nem.
Valami bántja, valami zavarja az fix- nem jó a vacsora, miért ezt hoztál, miért azt- (kicsit megfigyelhető idős embereknél is)- mi a kulcs?- szerintem próbálj vele kettesben programot csinálni, amikor csak rá figyelsz, amikor teljesül a kívánsága- amikor így viselkednek az olyasmihez hasonló, mint amikor mi felnőttek mondjuk több hetet dolgozunk hétvége és szabadság nélkül- frusztrált leszel. Mikor hazaér ne gardírozd egy ideig, hagyd meg neki azt a bő 1 órát, míg akklimatizálódik, addig csináljon, amit szeretne. Hidd el utána kezelhetőbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!